KaanFLOWER
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
İkisininde kırmızı switch versiyonundan hangisini alayım
ikiside kötü alınmazİkisininde kırmızı switch versiyonundan hangisini alayım
rampage pulsar almanı öneririmİkisininde kırmızı switch versiyonundan hangisini alayım
Ogre kullanıyorum 4 aydır. Hiçbir sorun çıkmadı. 2020 modellerinde kronik sorunlar var o yüzden incehesaptan 2021 model alabilirsin. Fakat bütçeni arttırabilirsen daha iyi klavyeler var.İkisininde kırmızı switch versiyonundan hangisini alayım
ben redragon kumara almayı planlıyorum hepsiburada mobil uygulamasından 50 tllik kod ile 370 civarına geliyor sizde azıcık arttırabilirseniz öneririm300 TL ye hangi klavye alabilirim herkes sorunlu diyor bunlara fakat bundan iyiside yok gibi
Hepsiburada üzerinden 50 TL indirim kuponu ile Rampage Pulsar Red Switch modelini alabilirsiniz.300 TL ye hangi klavye alabilirim herkes sorunlu diyor bunlara fakat bundan iyiside yok gibi
azıcık daha ekleyip rampage pulsar alabilirsin en azından sorunsuz bir klavye300 TL ye hangi klavye alabilirim herkes sorunlu diyor bunlara fakat bundan iyiside yok gibi
2 senedir warlock kullanıyorum ben memlunumİkisininde kırmızı switch versiyonundan hangisini alayım