Teşekkür ederim ssd pny iyi midir? 1 tblik pny seçtim kingston sececektim butcemj asiyor1 ay sorun olmaz sonra geçersin fsp gibi bir markaya ozamanda konu açarsın o zaman için uygun güzel olanı tavsiye ederiz hayırlı olsun sisteminiz
knk ssd den pek anlamam da sorun olmaz ya ssd lerde kolay kolayTeşekkür ederim ssd pny iyi midir? 1 tblik pny seçtim kingston sececektim butcemj asiyor
He iyi ya hayırlı olsunknk ssd den pek anlamam da sorun olmaz ya ssd lerde kolay kolay
hayırlı olsun knkm güle güle kullanHe iyi ya hayırlı olsun
garanti süreci boyunca rahattasınTeşekkür ederim ssd pny iyi midir? 1 tblik pny seçtim kingston sececektim butcemj asiyor
He iyidir o zaman yaj
hayırlı olsun knkm güle güle kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:
garanti süreci boyunca rahattasın
Knk psu patlasi diyelim garanti varsa geri alır mıyımj
hayırlı olsun knkm güle güle kullan
garanti süreci boyunca rahattasın
e tabii ki almak zorundasın öyle bişey olmaz merak etme su dökmediğin ve senin kurcalayıp bozmadığın sürece sorun yokHe iyidir o zaman ya
Knk psu patlasi diyelim garanti varsa geri alır mıyım
1 ay sonra değişcekmiş ondan alıyorEvinde canlı bomba bulundurmak istiyorsan alabilirsin.
birde hazır sistemle gelicek kendisi ayrıca almıyor knkmEvinde canlı bomba bulundurmak istiyorsan alabilirsin.
3.5 senedir kullanıyorum o kadar elektrik gidip geldi gıkı çıkmadıSistem alıyorum ve hep olan şeylerden iyi kârli sisteme koyulan tek sorun olan o dandik psu
Gamepower GP-650 650 W 80+ Bronze Güç Kaynağı (Bulk)
Bu psu nasıldır bilgisi olan varmı
Hocam kullanmadıysanız konuşmayın kullananların çoğu memnun ben 3.5 senedir kullanıyorumEvinde canlı bomba bulundurmak istiyorsan alabilirsin.
Ben deiscem ne olur nolmaz ya3.5 senedir kullanıyorum o kadar elektrik gidip geldi gıkı çıkmadı
Hocam kullanmadıysanız konuşmayın kullananların çoğu memnun ben 3.5 senedir kullanıyorum