Benimde oyum onasteelseries arctis 1
Ya elimde 2 Side var birini secicem öbürünü saticamBenimde oyum ona
Hayır ikisi de çok kötü.steelseries arctis 1
kullanıyorum ve çok memnunum o kadar iyi bir ses kalitesi bass kalitesi var ki anlatamam alıcaksan ben gamepower ranger almanı söylerimSadece bu iki kulaklıktan birini secebilirim başka önerilere açık değil başlıktaki kulaklıklar dan hangisini seçim.
Bütçen nedir?Benimde oyum ona
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya elimde 2 Side var birini secicem öbürünü saticam
600TLye gerçekten tükürmelik bir kulaklık.kullanıyorum ve çok memnunum o kadar iyi bir ses kalitesi bass kalitesi var ki anlatamam alıcaksan ben gamepower ranger almanı söylerim
Hayır ikisi de çok köt
Ya ikisi de elimde. Üye zorluyosunuz bir şey soruyorum onu alma bunu al 10400f al şunu alma arkadaşlar yok bu ikisinden birBütçen nedir?
kullandın mı veya kullanan tanıdığın varmıBütçen nedir?
600TLye gerçekten tükürmelik bir kulaklık.
ben bunların arasında ranger tercih ederdim şuanda kullanıyorumYa ikisi de elimde. Üye zorluyosunuz bir şey soruyorum onu alma bunu al 10400f al şunu alma arkadaşlar yok bu ikisinden bir
Yok yine kavga başlamadan kaçayım ben bıktım artık al rangerı sana layık senin gibi kötü.Ya ikisi de elimde. Üye zorluyosunuz bir şey soruyorum onu alma bunu al 10400f al şunu alma arkadaşlar yok bu ikisinden bir
Napim 2 sini nereme monteleyecem sat sam 250-300 den gidecek o paraya hiç bişey alamamİkiside 500TL etmez
çok komiksin ya gerçekten bilmediğin konular hakkında konuşuyorsun yaYok yine kavga başlamadan kaçayım ben bıktım artık al rangerı sana layık senin gibi kötü.