Neler Yeni

GamePower ranger vs steelseries arctis 1

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Satın aldığım bir ürünün avukatlığını yapmıyorum,doğruyu söylüyorum.Aynı fiyat civarında ki modellerini de denedim hs50 pro ve hyper x cloud arkadaşlarım da mevcuttu onları kullanma şansım oldu.Karşılaştırdığım da ise ses ve mikrofon bakımından çok daha iyi olduğunu anladım (rangerin)
Eğer diğer mesajlarımı da okuduysan nasıl bir tavır sergilediğimi anlarsın.
Tamam denediyseniz ve daha iyi geldiyse önerinizi sonuna kadar savunun. Ona bir şey demem. Ancak kavga boyutuna çekmeyin lütfen. Sadece bir tavsiyedir. Kusura bakmayın rahatsızlık verdiysem.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Tamam denediyseniz ve daha iyi geldiyse önerinizi sonuna kadar savunun. Ona bir şey demem. Ancak kavga boyutuna çekmeyin lütfen. Sadece bir tavsiyedir. Kusura bakmayın rahatsızlık verdiysem.
sorun değil.Maalesef diğer arkadaş sizin kadar anlayışlı değil.İyi forumlar :)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Anakartın nedir? Arctis 1'de ses kartı olmadığından bilgisayarının ses kartı kullanılıyor.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
konuşmalarından anlıyorum ki yaşın 15 sadece video izleyerek ve fiyatlara bakarak rastgele bir konu yapmışsın ve buna güveniyorsun herşeyi bilir gibi konuşuyorsun tipik ergensin bence de daha fazla konuşmaya gerek yok
Senin gibi sorunlu bir insanla uğraşmayacağım evde 20 tane kulaklık var yaşım 16 ve sendenn büyüğüm Allah akıl fikir versin çocuk.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Senin gibi sorunlu bir insanla uğraşmayacağım evde 20 tane kulaklık var yaşım 16 ve sendenn büyüğüm Allah akıl fikir versin çocuk.
yaşımın büyük olduğunu biliyorum o yüzden gerek yok uğraşmaya :)

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
yaşımın büyük olduğunu biliyorum o yüzden gerek yok uğraşmaya :)
Gerek var uğraşmaya klasik toxic bir :poop: bilmeyen çocuğun tekisin klavyede tuşlara basarak adam olamazsın gp ranger öneren çocuğun teki gelip laflıyor boş boş Allah kafa yaratmış kulanalım diye kullan birazcık.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Gerek var uğraşmaya klasik toxic bir :poop: bilmeyen çocuğun tekisin klavyede tuşlara basarak adam olamazsın gp ranger öneren çocuğun teki gelip laflıyor boş boş Allah kafa yaratmış kulanalım diye kullan birazcık.
arkadaşım konuyu bitirmeye çalışıyorum cevap vermeyelim diyorum sürekli cevap veriyorsun bilmediğin bariz belli yalan da söyleyemiyorsun uğraşma fazla

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Uygunsuz davranış
arkadaşım konuyu bitirmeye çalışıyorum cevap vermeyelim diyorum sürekli cevap veriyorsun bilmediğin bariz belli yalan da söyleyemiyorsun uğraşma fazla
Rezilsin yalan filan söylediğim mi var bu konu hakkında hiç yanlış bilgilendirmem bile yok hayatı yalan çocuklarla uğraşmıyorum daha ses kartı nedir deyince afallayacak veledlere hele hiç.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Rezilsin yalan filan söylediğim mi var bu konu hakkında hiç yanlış bilgilendirmem bile yok hayatı yalan çocuklarla uğraşmıyorum daha ses kartı nedir deyince afallayacak veledlere hele hiç.
acıyorum sana Allah annene babana sabır versin raporlayıp geçtim

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Emre Şanda
Sadece bu iki kulaklıktan birini secebilirim başka önerilere açık değil başlıktaki kulaklıklar dan hangisini seçim.
GamePower kulaklığının kablosu örgülü kumaş felan değil ise önermiyorum. Kizaru modelini kullanıyorum kablosu plastik. Öyle bir dolanıyorki hayal bile edemezsiniz.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
GamePower kulaklığının kablosu örgülü kumaş felan değil ise önermiyorum. Kizaru modelini kullanıyorum kablosu plastik. Öyle bir dolanıyorki hayal bile edemezsiniz.
evet dolanıyor ama ben fazla rahatsız olmuyorum ama başkası olur mu bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,556
Üyeler
166,565
Son üye
yusufnerrr
Top Bottom