Neler Yeni

Yardım GamePower Saber Alınır mı acil

Emir.jk

80+ Bronze
Arkadaşlar şuan alıcam bu fiyata Mekanik ve böyle bi klavye bulabilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar şuan alıcam bu fiyata Mekanik ve böyle bi klavye bulabilir miyim

Ekler

• Screenshot_2022-06-24-23-27-22-896_com.incehesap.web.web2.jpg
    Screenshot_2022-06-24-23-27-22-896_com.incehesap.web.web2.jpg
    459.3 KB · Hit: 66

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
bende var kesinlikle önermem
1 yılda iki kez garantiye gitti
tuşlar basmıyor özellikle w ve d tuşları

blue switch modeli kesinlikle alınmaz bende red switch olanı var memnunum.
red switchte alınmaz

zaten diğer forumlarada bakarsan çoğu kullannıcı şikayetçi

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Efe Kırmaz
bende var kesinlikle önermem
1 yılda iki kez garantiye gitti
tuşlar basmıyor özellikle w ve d tuşları

red switchte alınmaz

zaten diğer forumlarada bakarsan çoğu kullannıcı şikayetçi
red switch modelinden memnunum 1.5 yıl sonra w tuşu sorun çıkarabiliyor ama bu nadiren oluyor onun dışında performansından memnunum

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
red switch modelinden memnunum 1.5 yıl sonra w tuşu sorun çıkarabiliyor ama bu nadiren oluyor onun dışında performansından memnunum
aga sen neyden bahsediyorsun, abdullah abi de videosunu çekmişti kanalda olması gerekiyor space tusu bile sesi çok çıkıyor bende ilk altı ay içinde w ve d tuşlarında sıkınıı çıktı

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hayır blue switch neye göre alınmaz da red alınır ? Belki ses seviyor adam ayrıca ben senden daha uzun süredir blue olanı kullanıyorum daha 1 kere bile basmamazlık yapmadı tuşları. Şimdi kalkıp bende sorun çıkarmadı ama red te 1.5 senede bozulmuş kesinlikle almaz mı demeliyim ?

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Efe Kırmaz
aga sen neyden bahsediyorsun, abdullah abi de videosunu çekmişti kanalda olması gerekiyor space tusu bile sesi çok çıkıyor bende ilk altı ay içinde w ve d tuşlarında sıkınıı çıktı
kardeşim ürünü bizzat kendim kullanıyorum diyorum bende anlattığın sorunların hiçbiri yok sadece ara ara w basmıyor diyordum o da tamamen benim hatam klavyeyi düşürdüm ettim baya hırpalandı fakat hala sorun yok bana gelen ürün sorunsuzmuş demekki (bilgisayar kullandığım çoğu saat oyun oynuyorum yani klavyeyi baya bi kullandım)

Hayır blue switch neye göre alınmaz da red alınır ? Belki ses seviyor adam ayrıca ben senden daha uzun süredir blue olanı kullanıyorum daha 1 kere bile basmamazlık yapmadı tuşları. Şimdi kalkıp bende sorun çıkarmadı ama red te 1.5 senede bozulmuş kesinlikle almaz mı demeliyim ?
blue switch modelini ilk olarak fiyatı düşük olduğu için aldım 1.5 ay kullandım daha sonra w d ve space tuşlarında sorun çıktı ses seviyorsa başka blue switch klavyelere yönelmelidir benim aldığım üründe w d ve space tuşu basmama rağmen çalışmıyordu klavye 1.5 aylık olmasına ve benim herhangi gibi bir zarar vermememe rağmen rezaletti BEN tavsiye etmiyorum alıcak arkadaşlara hayırlı olsun.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
kardeşim ürünü bizzat kendim kullanıyorum diyorum bende anlattığın sorunların hiçbiri yok sadece ara ara w basmıyor diyordum o da tamamen benim hatam klavyeyi düşürdüm ettim baya hırpalandı fakat hala sorun yok bana gelen ürün sorunsuzmuş demekki (bilgisayar kullandığım çoğu saat oyun oynuyorum yani klavyeyi baya bi kullandım)

blue switch modelini ilk olarak fiyatı düşük olduğu için aldım 1.5 ay kullandım daha sonra w d ve space tuşlarında sorun çıktı ses seviyorsa başka blue switch klavyelere yönelmelidir benim aldığım üründe w d ve space tuşu basmama rağmen çalışmıyordu klavye 1.5 aylık olmasına ve benim herhangi gibi bir zarar vermememe rağmen rezaletti BEN tavsiye etmiyorum alıcak arkadaşlara hayırlı olsun.
Bunu diyebilirdin ben kullandım 1.5 ay sonra bozuldu.
Ben 2019 kasımdan beri kullanıyorum tık demedi daha önce bir çok konuda yazdım üzerine kahve döküldü komple suyun altında sabunlu su ile yıkadım hala kullanıyorum. Bu benim şansıma denk gelmiş olabilir çoğu kişi sorun yaşadı ama bir o kadar da sorun yaşamadan kullanan oldu kısacası bence şans işi

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Efe Kırmaz
Ben 2019 kasımdan beri kullanıyorum tık demedi daha önce bir çok konuda yazdım üzerine kahve döküldü komple suyun altında sabunlu su ile yıkadım hala kullanıyorum. Bu benim şansıma denk gelmiş olabilir çoğu kişi sorun yaşadı ama bir o kadar da sorun yaşamadan kullanan oldu kısacası bence şans işi
tamam teşekkürler bundan sonra öneri yaparken yaşadığım sorunlarıda belirterek öneride bulunurum :)

Emir.jk

80+ Bronze
Almalı mıyım çok kararsız kaldım

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Almalı mıyım çok kararsız kaldım
dostum forumları oku şikayet var sayfasına bak gamepoweri kimse önermiyor ben çok pişmanım aldıgım için
ne yalan söyleyim üzerindeki ışıklara aldandım
şu anki aklım olsa hayatta almam
bir yıl içinde iki kere garanti gördü...

Top Bottom