Aldım ben ve gayet memnun alınır.Arkadaşlar görünümü çok hoşuma gitti 350 TL fiyatı sizce alınır mı?? Başka öneriniz varsa önerebilir misiniz?. RGB olması ve mekanik olması çok önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe 350 TL
Benim 4 ay oldu hala yaşamadım inşallah yaşamam ya.Kullanıyorum ama tavsiye etmek istesem de edemiyorum.
Tuş basmama sorunu yaşıyor neredeyse her kullanan.
Klavye tasarım ve hissiyat olarak güzel olsa da bunu göz önünde bulundururak al alacaksan.
Benim tavsiyem Cooler Master MK110.
İnşallah yaşamazsın dostum.Benim 4 ay oldu hala yaşamadım inşallah yaşamam ya.
Aslında valorant oynarken bazen bir şeyler oluyor ama çok kısa bir yerden bir yere giderken d ye basıyorum ilk başta algılamıyor herhalde sonra algılıyor ama o süre acayip kısa 1 saniye bile sürmezİnşallah yaşamazsın dostum.
Ama ben dahil birçok kişi yaşadı ve yaşıyor bu sorunu.
şuana kadar hep membran klavye kullandım ve kullanmaya devam ediyorum bence bu fiyata membran klavye almak daha mantıklı çünkü bu fiyata mekanik klavyelerde sıkıntı çıkıyor arkadaşımda yaşadı ondan biliyorum ve açıkçası lol gibi bir oyun oynuyorsan 10 tl lik ekipmanla bile iyi oynarsın.Arkadaşlar görünümü çok hoşuma gitti 350 TL fiyatı sizce alınır mı?? Başka öneriniz varsa önerebilir misiniz?. RGB olması ve mekanik olması çok önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe 350 TL
Çok haklısın1000 kişilik alıyorsa 100 ü sorun yaşıyor.
Onlarda burada zaten, pek dert etme.
Ben kullanıyorum, gayet memnunum.
İncelememe bakabilirsin.
İnceleme - Gamepower SABER RGB
A) Kargo Süreci: Cuma günü sipariş ettim, cumartesi günü paketlendi. Pazar kargo firmaları çalışmadığı için bir şey olmadı. Pazartesi direkt kargolandı ve çarşamba günü elime geldi. Yakında olmama rağmen 2-3 günde elimde idi. B) Kutu İçeriği: Kargom geldikten sonra hemen açtım. İçerisinden...donanimarsivi.com
Aynısı banada oluyor aynı tuşta Ogre Blue switch kullanıyorum klavyeyi baştan aşağı temizleyin bi süre idare ediyor o sorun oldukça temizleyin ileride bu süre 5-6 saniyelere kadar çıkıyor.Aslında valorant oynarken bazen bir şeyler oluyor ama çok kısa bir yerden bir yere giderken d ye basıyorum ilk başta algılamıyor herhalde sonra algılıyor ama o süre acayip kısa 1 saniye bile sürmez