Neler Yeni

Gamepower Saber RGB blue swich klavyeden gelen garip ses nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berktug bayezitoğulları
Değerli forum kullanıcıları.
2.02.2024 tarihinde elime gelmiş olan Gençer Gaming üzerinden satın almış olduğum klavyeden garip bir ses geliyor daha alalı bir hafta olmamasından ötürü bu sorun canımı sıktı. Sizce ne yapmalıyım? Zaten red swich istemiştim fakat blue göndermişler. Sesin YouTube linkini bırakıyorum ilk başlarda sesi fullerseniz duyarsınız şimdiden teşekkürler.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,781
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Değerli forum kullanıcıları.
2.02.2024 tarihinde elime gelmiş olan Gençer Gaming üzerinden satın almış olduğum klavyeden garip bir ses geliyor daha alalı bir hafta olmamasından ötürü bu sorun canımı sıktı. Sizce ne yapmalıyım? Zaten red swich istemiştim fakat blue göndermişler. Sesin YouTube linkini bırakıyorum ilk başlarda sesi fullerseniz duyarsınız şimdiden teşekkürler.
Yay çınlaması var biraz. İade edebilirsin beğenmediysen.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
yay çınlaması bu klavyelerin kronik sorunu rahatsızsanız iade edin derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berktug bayezitoğulları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yay çınlaması bu klavyelerin kronik sorunu rahatsızsanız iade edin derim
ışıkları çok hoşuma gidiyor şimdi red swich ile değişecek umarım aynısı olmaz yıllardır microsoft digital media keyboard kullaıyorum hiçbir sıkıntı yok bunda olunca biraz üzüldüm

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
ışıkları çok hoşuma gidiyor şimdi red swich ile değişecek umarım aynısı olmaz yıllardır microsoft digital media keyboard kullaıyorum hiçbir sıkıntı yok bunda olunca biraz üzüldüm
ilk açıldığında olmasada 3 ay içinde başlayacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,951
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
ben red switch olanını kullandım yay çınlama sesi, tuşlarda basmamazlık her türlü sorun vardı 6 ay kullanıp attım. gk61 aldım 2 yıldır kullanıyorum gamepower asla almam bir daha.

Son düzenleme:
Top Bottom