Neler Yeni

GamePower Saber RGB switch farkları

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kağan
Merhaba ben apdullahın videolarından seçerek saber rgb almayı düşünüyorum ama switchlerde karar veremedim kırmızı almayı düşünüyorum genelde oyunlar için kullanırım umarım doğru biliyorumdur kırmızı switchin oyunlarda iyi olduğunu
Bir de mavi switch ve kırmızı switch saber klavyelerde switch dışında fark var mı? Bu klavyeden kullanıp da problem yaşayan var mı? Son olarak da eğer memnun olduğunuz 300-400 tl bandında başka mekanik klavye tavsiyeniz varsa yorum olarak yazar mısınız? şimdiden çok teşekkürler

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,088
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Switch dışında fark yok. Daha önce kullanmadım ancak o klavyeyi kullanan çok, seviliyor.
Mutlaka Red Switch al, Blue Switch çok ses yapar başın şişer.

O bütçede GamePower Ogre RGB Red Switch öneririm. Deri bilek desteği de var. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. Abdullah abinin inceleme videosu da var zaten.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Merhaba ben apdullahın videolarından seçerek saber RGB almayı düşünüyorum ama switchlerde karar veremedim kırmızı almayı düşünüyorum genelde oyunlar için kullanırım umarım doğru biliyorumdur kırmızı switchin oyunlarda iyi olduğunu
Bir de mavi switch ve kırmızı switch saber klavyelerde switch dışında fark var mı? Bu klavyeden kullanıp da problem yaşayan var mı? Son olarak da eğer memnun olduğunuz 300-400 TL bandında başka mekanik klavye tavsiyeniz varsa yorum olarak yazar mısınız? şimdiden çok teşekkürler
Bir çok kişi sorun yaşıyor. Ben red switch kullanıyorum. 2 aydır falan öyle bir sorun yaşamadım ama bir keresinde W 1 2 dakika boyunca bazen algılamamazlık yaptı. Bir keresinde A tuşu 1 saat falan arada algılamamazlık yaptı. WD40 diye sprey var onu kullandım daha iyi oldu, diyebilirim.

Almak istiyorsan red öneririm ama benim tavsiyem daha kaliteli ürünlere yönel. RGB'si mi seni cezbetti, bir süre sonra sıkıyor, gözünü ağrıtıyor.
R6 Hydra al daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Switch dışında fark yok. Daha önce kullanmadım ancak o klavyeyi kullanan çok, seviliyor.
Mutlaka Red Switch al, Blue Switch çok ses yapar başın şişer.

O bütçede GamePower Ogre RGB Red Switch öneririm. Deri bilek desteği de var. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. Abdullah abinin inceleme videosu da var zaten.
peki deri bilek desteğinde aşınmalar ve terletme oluyor mu?

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Oetemu blue switch var benim klavyemde, saberinki ile aynı. Çok ses çıkarıyor. İlk 1 ay güzel geçiniyorsunuz klavyeyle. Sonra başınızı ağrıtmaya başlıyor. Red Switch tercih etmenizi öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir çok kişi sorun yaşıyor. Ben red switch kullanıyorum. 2 aydır falan öyle bir sorun yaşamadım ama bir keresinde W 1 2 dakika boyunca bazen algılamamazlık yaptı. Bir keresinde A tuşu 1 saat falan arada algılamamazlık yaptı. WD40 diye sprey var onu kullandım daha iyi oldu, diyebilirim.

Almak istiyorsan red öneririm ama benim tavsiyem daha kaliteli ürünlere yönel. RGB'si mi seni cezbetti, bir süre sonra sıkıyor, gözünü ağrıtıyor.
R6 Hydra al daha iyi.
işin aslı rgb pek de umrumda değil tepki süresi iyi olsun bozulmasın tek derdim o

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Merhaba ben apdullahın videolarından seçerek saber RGB almayı düşünüyorum ama switchlerde karar veremedim kırmızı almayı düşünüyorum genelde oyunlar için kullanırım umarım doğru biliyorumdur kırmızı switchin oyunlarda iyi olduğunu
Bir de mavi switch ve kırmızı switch saber klavyelerde switch dışında fark var mı? Bu klavyeden kullanıp da problem yaşayan var mı? Son olarak da eğer memnun olduğunuz 300-400 TL bandında başka mekanik klavye tavsiyeniz varsa yorum olarak yazar mısınız? şimdiden çok teşekkürler
Hydra R6 al

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
işin aslı RGB pek de umrumda değil tepki süresi iyi olsun bozulmasın tek derdim o
Bir çok klavye var daha kaliteli ben, sistem toplamıştım, sona klavye mouse falan bırakmıştım, bütçe bu kadar yetti. 50 TL daha olsaydı R6 Hydra plus alacaktım, hâlâ da almak istiyorum. İçinde korku oluyor insanın eğer benim de bozulursa, gitti 350 TL .d

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
Kesinlikle bu fiyata alianware pro aw768 pro al siz neden arkadaşa bu klavyeyi onermediniz f/p kralı ama stokta yoksa mekanik alma 1 yıl sonra bozulur kalitesiz markala Hyper X alloy core rgb al
Mesaj otomatik birleştirildi:

600tl olmuş 1hafta önce 400 du ama şimdilik bunu öneririm

Top Bottom