- Reaksiyon skoru
- 128
klavyeyi alal 2 bucuk hafta falkan oldu iade etnmeden çözüm yolu arıyorum yardım edinb nolur
Yay sesi mutlaka vardır onda bu arada. Çok az da olsa vardır.monsterin ürününe güveniyorum ben yedek switchsizde güvenebiliyorum yay sesi oluşmayacağına
sizin güvenceniz o bahsettiğiniz 10 adet switchsürekli switch değiştirecekseniz kolay gelsin diyeyim ben size malum
inceleme yapmıştım orada ses testini yaptığım video linki mevcut kontrol edebilirsinizYay sesi mutlaka vardır onda bu arada. Çok az da olsa vardır.
maalesef kronik bir sorunlu diyor herkes hiç kullanmadım fakat sorunluklavyeyi alal 2 bucuk hafta falkan oldu iade etnmeden çözüm yolu arıyorum yardım edinb nolur
gplerin pcb problemi basmama sorunu öyle biliyorum switchten bagımsız yani zaten redragonda custom outemu gibi bir şey var gpdekinin aynısı degil yani ama outemu tasarımı farklı sadeceBen sıkılmam. Hatta Eğlenirim. Günlük zaten 5-6 Switchi çıkarıp geri takıyorum sırf eğlence olsun diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaşar. switchi dandik çünkü.
pcb kötü olabilri ama outemuda kötü.gplerin pcb problemi basmama sorunu öyle biliyorum switchten bagımsız yani zaten redragonda custom outemu gibi bir şey var gpdekinin aynısı degil yani ama outemu tasarımı farklı sadece
Yaşayanı çok çok az gördüm
outemu kotu evet haklisinpcb kötü olabilri ama outemuda kötü.
yay sesi ve yankı![]()
Klavyeyi iyice temizleyinklavyeyi alal 2 bucuk hafta falkan oldu iade etnmeden çözüm yolu arıyorum yardım edinb nolur
Outemu'ya beni salsan sabah akşam küfür edebilirim.pcb kötü olabilri ama outemuda kötü.
yay sesi ve yankı![]()
k555 İndrah Bende Var Gayet MemnunumHocam Redragon K555 alsam bu sorunu yaşar mıyım?