gamepower marka klavyelerde basmama sorunları hep var zaten. kronik sorun gibiGamepower saber RGB aldım yaklaşık 1 ay 10 gün önce o zmanadan beri kullanıyorum fakat w ve d tuşlarında temassızlık var bunun için ne gibi çözümlere başvurabilirim
gamepower saber ogre gibi lerde var ama calypsoda yok cunku optik switchgamepower marka klavyelerde basmama sorunları hep var zaten. kronik sorun gibi
evet doğrudur. ben de ogre kullanmaktayım. daha 1 haftası dolmadı. bakalım zmn gidecek :')gamepower saber ogre gibi lerde var ama calypsoda yok cunku optik switch
kanka inşallah sende sıkıntı çıkmaz gerçekten oyunlarda sıkıntı yapıyorevet doğrudur. ben de ogre kullanmaktayım. daha 1 haftası dolmadı. bakalım zmn gidecek :')
kanka konuyu açtığımdan beri klavyeyi kullanmaya devam ettim bi sabah uyandım klavye sorunsuz çalışıyor o zamandan beri çok az sıkıntı çıkardıred switchlerde genelre kronik sorunlu oluyor malesef
valla bana kalırsa yüzük parmağı onun köşesine gittiğinden tam ortadan basıcan normal geliyor tuşların basım kuvvetiyle alakalı gibi banada olmuştu çok azTab tuşu bazen sertleşiyor garip bir şekilde Katana Blue var bende de