Neler Yeni

İnceleme Gamepower SABER RGB

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
kulaklıklarından birini uzun süre kullandım hala da bütçe olmadığı için kullanıyorum f/p fln değil arkadaşlar ucuz ve kalitesiz bu kadar basit fare konusunda da adam haklı sözde oyuncu faresine koydukları sensörler şaka gibi iki ışık takıp satıyorlar klavyelerini bilemem SSD ve PSUlara girmek bile istemiyorum güç kaynakları çöp kalitesinde kapasitörler kullanıyor korumaları eksik sistem emanet edilmez ssdlerinide görüyoruz ömürleri kısa ve vaad edilen yazma değerlerinin altında değerler hep yani kısacası ucuz etin yahnisi olmuyor gerekirse oyun oynamayın ama ucuza kaçmayın
Aynen dediklerimi yazmışsınız hocam ben de dedim kulaklıkları iyi değil diye fareleri ise fiyatına göre çok daha iyi ürünler var diye düşünüyorum. Fakat dediğim gibi klavyenin olayı belli o yüzden sıkıntı olmaz, şuanlık gayet memnunum. Donanım konusunda da en başta yazmıştım asla önermem diye SSD veya PSU almazdım bu tür markalardan.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
@keremcnsz24 - Güzel içerik.
"Alttaki RGB kısmı da rim adlı modlardan kontrol edebiliyoruz, istersek tek renk de oluyor."
İstediğimiz rengi ayarlayamıyoruz, yazılımda orada bir eksiklik var. Tek renk olarak sadece Turkuaz yanıyor.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
@keremcnsz24 - Güzel içerik.
"Alttaki RGB kısmı da rim adlı modlardan kontrol edebiliyoruz, istersek tek renk de oluyor."
İstediğimiz rengi ayarlayamıyoruz, yazılımda orada bir eksiklik var. Tek renk olarak sadece Turkuaz yanıyor.
Teşekkürler hocam, biraz kurcaladım da aynen öyle tek renk istediğimiz zaman alt kısım sadece turkuaz renginde yanıyor. Kullanmadığım için beni pek etkilemedi ama onu da ekleyeyim.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Teşekkürler hocam, biraz kurcaladım da aynen öyle tek renk istediğimiz zaman alt kısım sadece turkuaz renginde yanıyor. Kullanmadığım için beni pek etkilemedi ama onu da ekleyeyim.
Zaten klavye gibi yazılımı da yeni çıkmıştı, büyük ihtimalle o bölümü özelleştirme kısmında eksiklikleri var.
Yazılım update almıyor.
Bu yüzden geçenlerde uygulamayı silip yeniden yükledim, belki düzeltmişlerdir diye.
Ama RIM özelleştirme eksikliği giderilmemiş hala. Alan kişilerin bilmesinde fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mehmet Kerem
Bu klavyeye arkadaşlarım sadece ışık koymuşlar 2 yıl sonra bozulur diyor bütün hevesim kaçti ne güzel alacaktım siz kullanıcılarda buna katılıyor musunuz

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Bu klavyeye arkadaşlarım sadece ışık koymuşlar 2 yıl sonra bozulur diyor bütün hevesim kaçti ne güzel alacaktım siz kullanıcılarda buna katılıyor musunuz
içinde bulunan switchler outemu eh işte switchler normalde ama ülkemizde bunlar bile pahalı eğer uzun süre gitmesini istiyorsanız bütçe ayarlayıp cherry mxe yönelin

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Kerem
Bu klavye ile ogre arasında kaldım hangisni tercih etmeliyim yeni konu açmak istemiyorum

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Katılmıyorum, genel bir önyargı var içerisinde Outemu switch var ve pek üzmez. 500 TL fiyata sahip olan CK350 klavyesinde de aynı switchler kullanılıyor. Saber gayet güzel bir klavye. Daha iyi istiyorsanız en ucuz 750 TL başlıyor.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Gamepower bane aldım geldi ledleri beğenmedim çok sönük iade ettim iade aşamasında iken ursa aldım ursa geldi ledler harika ama flick atarken takılıyor mouse fps oyunu oynanmıycak o derecede resmen kırıcaktım tuttum kendimi hepsiburadayı aradım gönderin dedi neyse oda gitti eski 20 gün sonra aldığım iki üründe iade olmuştu bu sefer logitech g102 aldım aşırı memnunum elim büyük ama sıkıntı etmedim ya yok rgb şekli falan hikaye asıl işlevi olmadıktan sonra asla önermem gamepower ve türevi markaları.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Gamepower bane aldım geldi ledleri beğenmedim çok sönük iade ettim iade aşamasında iken ursa aldım ursa geldi ledler harika ama flick atarken takılıyor mouse fps oyunu oynanmıycak o derecede resmen kırıcaktım tuttum kendimi hepsiburadayı aradım gönderin dedi neyse oda gitti eski 20 gün sonra aldığım iki üründe iade olmuştu bu sefer logitech g102 aldım aşırı memnunum elim büyük ama sıkıntı etmedim ya yok RGB şekli falan hikaye asıl işlevi olmadıktan sonra asla önermem gamepower ve türevi markaları.
Aynen dediğim gibi hocam mouse konusunda sensörlerini pek iyi bulmuyorum, G102 hissiyatı ve tutuşu kesinlikle daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,528
Üyeler
162,699
Son üye
_musw.d
Top Bottom