Technopat'da servisinin olmadığı yazıyor.Sorun varda servisi varmi bilmiyorum
gamepower kulaklığım vardı incehesap tan aldığım ben kargoyla buraya yolladım- Oksid Bilişim TeknolojiSorun varda servisi varmi bilmiyorum
Var hocam kulaklığı göndermiştim daha önceden kargo kodu veriyorlar size gönderiyorsunuz 30 tl felan ödemeniz gerek gönderirkenSorun varda servisi varmi bilmiyorum
Durumu Hepsiburada'ya bildirin ona göre bir şeyler yaparlar.Hb den almistim oradaki saticida yok kapatmis sanirsam
Numarasıda var internette arayıp kargo kodu alıp gönderebilirgamepower kulaklığım vardı incehesap tan aldığım ben kargoyla buraya yolladım- Oksid Bilişim Teknoloji
Hocam neresi sitesi veya numara vs varmiVar hocam kulaklığı göndermiştim daha önceden kargo kodu veriyorlar size gönderiyorsunuz 30 TL felan ödemeniz gerek gönderirken
Tamam yarin yazicam sağolunDurumu Hepsiburada'ya bildirin ona göre bir şeyler yaparlar.
Onlar bir şey yapmıyorlar hocam garantiye gönderin diyecekler 1 ay geçtiyse yaniDurumu Hepsiburada'ya bildirin ona göre bir şeyler yaparlar.
1 ay geçtiyse siteyle uğraşmanın pek manası yok yinede bi sorun garantiye yönlendirirlerse şu numarayı arayıp kargo kodu isteyin ürünü garantiye göndereceğinizi söyleyin , numara ;Hocam neresi sitesi veya numara vs varmi
Tamam yarin yazicam sağolun
geçti 1 ay1 ay geçtiyse siteyle uğraşmanın pek manası yok yinede bi sorun garantiye yönlendirirlerse şu numarayı arayıp kargo kodu isteyin ürünü garantiye göndereceğinizi söyleyin , numara ;
0212 347 70 90