bu paraya sıvı soğutucu alacağına üstteki arkadaşın attığı kule tipi kat ve kat daha iyi olurNasıl ki acaba 5600x e acil soğutucu almam lazım kule tipi veya sıvı
Al-Sat Yapanlar İçin Güzel Ürün Öyle Deme Sıvı Soğutuculu Hazır Sistem AyağınaBuna işlemcimi emanet etmem
Nasıl ki acaba 5600x e acil soğutucu almam lazım kule tipi veya sıvı
Bu Sıvı Soğutucuyu Alacağına Benim Önerdiğim Hava Soğutucuyu Alman Daha Mantıklı Hocam .Onu Alacağım Bunu Alırım
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Noctua NH-D15 ' Rakibi Bu Düşük Seviye Sıvı Soğutucu Almak İsteyen Alabilir .
Üst Seviye Hava Soğutucu Tavsiye Ediyorum .
Hocam bu kasama sığmıyor 150mm olacak max mu 154mmOnu Alacağım Bunu Alırım
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Noctua NH-D15 ' Rakibi Bu Düşük Seviye Sıvı Soğutucu Almak İsteyen Alabilir .
Üst Seviye Hava Soğutucu Tavsiye Ediyorum .
Kapaksız Kullanırsın Veya Plastik İse Kesersin Dert DeğilHocam bu kasama sığmıyor 150mm olacak max mu 154mm