Neler Yeni

GamePower Ürünleri Nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Yazak

Gamenote H2002D -​

Cooler Master CH321 Hangisi?​

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hasan Köseoğlu
3 ay civarı bir süre detaylı bir şekilde araştırdım kulaklık piyasasını.Şunu öğrendim ki gamepower, James Donkey, rampage gibi markalara para verilmez. Gaming adı altında biraz rgb koyarak insanları etkiliyorlar ve 400 lira civarı fiyatlarda satıyorlar.Lakin diyorsanız ki benim için gamepower falan olması önemli değil önereceğim kulaklıklar rampage fury x, RGW9 veya rampage drop plus olurdu.

Mrloeen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
semih kalpak
cerberusu gamepowere tercih ederim zamanında 1700tl vergiğim gamepower kulaklık o kadar garsntiye rağmen terleme ve belli bi aşamada yağlanma sorunu yaratıyor şuan idarelik aldığım 250tl ye hp nin kulaklığından daha çok performans alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Yazak
3 ay civarı bir süre detaylı bir şekilde araştırdım kulaklık piyasasını.Şunu öğrendim ki gamepower, James Donkey, rampage gibi markalara para verilmez. Gaming adı altında biraz rgb koyarak insanları etkiliyorlar ve 400 lira civarı fiyatlarda satıyorlar.Lakin diyorsanız ki benim için gamepower falan olması önemli değil önereceğim kulaklıklar rampage fury x, RGW9 veya rampage drop plus olurdu.
sizin öneriniz hangisi?

mrramen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Atahn Küçükçayır
Genelde GamePower ürünleri çabuk bozulduğu için çok önerilmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Yazak
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hasan Köseoğlu
çok pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamenote H2002D vs Cooler Master CH321​

sizin tercihiniz nedir?​

Hocam o zaman cooler master ch 321 alabilirsiniz.Kullanan bir arkadaşım vardı ve gayet memnundu.Şu anda itopyada indirimde oradan temin edebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Yazak
Hocam o zaman cooler master ch 321 alabilirsiniz.Kullanan bir arkadaşım vardı ve gayet memnundu.Şu anda itopyada indirimde oradan temin edebilirsiniz.

Ben hep ucuz kulaklık alıyordum hepsi bozuluyordu. İlk defa pahalı kulaklık alacağım kaç ay/yıl dayanır bu sizce?

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hasan Köseoğlu
Ben hep ucuz kulaklık alıyordum hepsi bozuluyordu. İlk defa pahalı kulaklık alacağım kaç ay/yıl dayanır bu sizce?
Hocam kaç yıl gideceğini tam olarak bilemem tabi ki.Sizin kullanım tarzınıza da bağlı.Eğer narin kullanacaksanız 3-4 yıl bile dayanabilir bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,582
Üyeler
164,337
Son üye
ritexyxd
Top Bottom