Neler Yeni

Gamepower Walord TAVSİYE ETMİYORUM

emektar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Anıl Çakırbeyli
Arkadaşlar Çok güzel bir dib sesi var 0 ses kasılıyor bu sorunlarımı soyleyıp incehesapa yolladım geri 15 gun sonra geri yolladılar ve kafa bandı değiştirildi dediler ne alaka kafa bandı anlamadım sorun hala devam edıyor tavsiye etmıyorum

Paradox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muammer zeki
Arkadaşlar Çok güzel bir dib sesi var 0 ses kasılıyor bu sorunlarımı soyleyıp incehesapa yolladım geri 15 gun sonra geri yolladılar ve kafa bandı değiştirildi dediler ne alaka kafa bandı anlamadım sorun hala devam edıyor tavsiye etmıyorum
girişleri kontrol et

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
İkinci elden sat bence hoşuna gitmiyorsa yenisini alırsın

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
usb 3.0 tak bi dene luna kulanıyorum sorun cıkmadı suana kadar agrı dısında oda cok az

emektar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Anıl Çakırbeyli
İkinci elden sat bence hoşuna gitmiyorsa yenisini alırsın
yarin arıyacam 250 TL'ye aldım gamıng geceısnden iade isticem cunku 10 klık sistem topladım onlardan iade yaparlar dıye dusunuorum + 1 gun kaldı bende 15 gun onlarda kaldı

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
yarin arıyacam 250 TL'ye aldım gamıng geceısnden iade isticem cunku 10 klık sistem topladım onlardan iade yaparlar dıye dusunuorum + 1 gun kaldı bende 15 gun onlarda kaldı
İade işini keşke direkt onlara göndererek yapsaydınız iade kabul ederlerse sıkıntı yok elbette

Top Bottom