800-900tl fiyatları varFiaytı? Ayrıca sadece gösterişten oluşan bir kasa bence.
Alınmaz.800-900tl fiyatları var
Görünüşü çok güzel düzgün fan ayarı ile cok güzel hava akışı sağlayabileceğiniz bir kasa.Gamepower warcry kasa hakkında neler düşünüyorsunuz ?
O fiyata warcry gibi görüntüsü olan başka kasa modeli varmı ?Alınmaz.
Görüntü için kasa alınmaz.Sistem özelliklerin nedir ve PSU'un var mı ?O fiyata warcry gibi görüntüsü olan başka kasa modeli varmı ?
R5 3600x-Asus b550-e gaming-rx590nitro-16gb ram-corsair psu-cm ml240l rgb sıvı soğutmaGörüntü için kasa alınmaz.Sistem özelliklerin nedir ve PSU'un var mı ?
Hoşuma gittiği için tercih ettim overclock falan yapmıyorum.Çok pahalı dostum kasaya bu kadar para verilmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca 3600x içinsıvı soğutma alınır mı tartışılabilir.Kule tipi de işinizi görür gibi.
O kasaya o parayı ben vermemR5 3600x-Asus b550-e gaming-rx590nitro-16gb ram-corsair psu-cm ml240l RGB sıvı soğutma
Mesaj otomatik birleştirildi:
aklıma bu kasa girdi ama fiyatı birazcık uçuk gibi yaniCOOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White TG USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White TG USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCM-H500P-WGNN-S01 ITOPYA'da.www.itopya.com