DA-MD2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Kötü olsa asla ama asla önermezdim.bu kasa nasıldır ?
Kötü olsa asla ama asla önermezdim.bu kasa nasıldır ?
yanında holder mi geliyor ? ekran kartı dik takıcıKötü olsa asla ama asla önermezdim.
Daha pahalı bir versiyonunda geliyor.yanında holder mi geliyor ? ekran kartı dik takıcı
onu atabilirmisin ?Daha pahalı bir versiyonunda geliyor.
onu atabilirmisin ?
lian li versiyonu derken gamepower warcry o kasanın çakmasıKasanın kendisi güzel, hatta yakın zamanda Lian-Li versiyonu da gelecek sanırım.
Biliyorum, normalde bu kasa Lian-Li kasalarına tam anlamıyla benzemiyor tasarım olarak ama Lian-Li ile bire bir aynı olan başka bir kasa daha gelecek sanırım Gamepower'dan.lian li versiyonu derken gamepower warcry o kasanın çakması
ben lian li alırdım beyaz olanını çünkü beyaz ama gamepower warcry fena değil malzeme kalitesi düşük tabii ki lian li den ama arada 2-3 kat fiyat farkı varBiliyorum, normalde bu kasa Lian-Li kasalarına tam anlamıyla benzemiyor tasarım olarak ama Lian-Li ile bire bir aynı olan başka bir kasa daha gelecek sanırım Gamepower'dan.
Gamepower on Instagram: "Bu muhteşem görünen ve istediğin hemen her sistemini toplamana müsade edecek kullanışlı ve şık kasayla, hangi donanım bileşenlerini bir araya getirmek istersin? . . . #GamePower #PC #PCGaming #PCGamers #PCRgis #GamingRigs
209 likes, 5 comments - gamepowerturkey on March 12, 2021: "Bu muhteşem görünen ve istediğin hemen her sistemini toplamana müsade edecek kullanışlı ve şık kasayla, hangi donanım bileşenlerini bir araya getirmek istersin? . . . #GamePower #PC #PCGaming #PCGamers #PCRgis #GamingRigs...www.instagram.com
Aradaki fiyat farkı gerçekten çok fazla. Belki ileride Lian-Li ürünleri çoğaldıkça fiyatları düşer ama şu anlık Gamepower ürünleri çok daha avantajlı gibi.ben lian li alırdım beyaz olanını çünkü beyaz ama gamepower warcry fena değil malzeme kalitesi düşük tabii ki lian li den ama arada 2-3 kat fiyat farkı var