Gamepower Warlock Compact Almalı mıyım?

valitx

80+
Reaksiyon skoru
124
Bütçe
280
Arkadaşlar ürünün sorunlu olduğunu biliyorum ancak bu fiyat bandında başka red switch bulamadım. Kötü yorumlar kadar iyi yorumlarda var. Sizce risk almaya değer mi? 250 280 gibi bir bütçem var, red switch klavye de önerebilirsiniz. TKL olması tercihimdir.

Arkadaşlar ürünün sorunlu olduğunu biliyorum ancak bu fiyat bandında başka red switch bulamadım. Kötü yorumlar kadar iyi yorumlarda var. Sizce risk almaya değer mi? 250 280 gibi bir bütçem var, red switch klavye de önerebilirsiniz. TKL olması tercihimdir.
Orasından burasından sorunlu, berbat bit klavye
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gamenote-kb435l-kablolu-mekanik-gaming-fiyati,929498248.html
Bu alınabilir.

Edit: Ayrıca James Donkey 610S de bakın

bütçeni arttırıp redragon klavyelerine bakabilirsin , redragon dark avenger çok öneriliyor. Ben redragon kumara aldım 330 TL fiyatı 1 2 güne gelicek İnşAllah , öneririm switch değiştirme özelliği var

bütçeni arttırıp redragon klavyelerine bakabilirsin , redragon dark avenger çok öneriliyor. Ben redragon kumara aldım 330 TL fiyatı 1 2 güne gelicek İnşAllah , öneririm switch değiştirme özelliği var
Red switch olsa :(

Mavi switch alsam bir vakit sonra kafamı şişirir mi? Birde bu Redragon klavyelerin switch markası ne tam olarak? Önerir misiniz?
Bence şişirmez,ben kullanıyorum.
Outemu Blue Switch'lere sahip.
Alışılmış bir marka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,689
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx