Gamepower Warlock vs Rampage KB-R81

Omer0z

80+
Reaksiyon skoru
8
Öncelikle iyi günler arkadaşlar umarım iyisinizdir. Bu iki klavye arasında kaldım sizce hangisi ve neden csgo ve tarzı oyunlar oynuyorum. Bu fiyat aralığında başka tavsiyesi olan varsa söyleyebilir.

GamePower markasını pek sevmiyorum ancak Rampage'den iyi olduğu kesin. (Bana göre)

Öncelikle iyi günler arkadaşlar umarım iyisinizdir. Bu iki klavye arasında kaldım sizce hangisi ve neden csgo ve tarzı oyunlar oynuyorum. Bu fiyat aralığında başka tavsiyesi olan varsa söyleyebilir.
Gamepower yazıları siliniyor diye biliyorum dikkatli ol o kadar fiyat verip yazısı silik bir klavye kullanmak meh... (1-2sene içinde)

Hocam warlock için birsürü şikayet gördüm internette baya bi araştırmaya girdim ve dün biraz daha para koyup üstüne gamepower ogre aldım sanada öneririm almışken iyisini al birkere al derim...

Geri