Neler Yeni

Gamepower Warlord Cızırtı Sesi

HeisenA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin Karaduman
Gamepower Warlord model kulaklık aldım kulaklık her şeyiyle çok güzel fakat bir sıkıntısı var. Kulaklıktan hafif bir cızırtı sesi geliyor. Bu ses oyun oynarken de geliyor fakat fark edilmiyor. Başta dipses olduğunu düşünüyordum ama kulaklığın renk modlarıyla oynarken farkına vardım ki ses kulaklığın ışıklandırmasından geliyormuş. Sizce bu normal bir durum mu çok fazla rahatsız etmeyebilir bu kimisini fakat çok fazla kafaya takan bir insanım ürün mü hatali yoksa normal mi eğer normalse gelen sesi dert etmeden kullanmaya devam edeceğim kulaklığı. Var mı bir bilgisi olan?

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Gamepower Warlord model kulaklık aldım kulaklık her şeyiyle çok güzel fakat bir sıkıntısı var. Kulaklıktan hafif bir cızırtı sesi geliyor. Bu ses oyun oynarken de geliyor fakat fark edilmiyor. Başta dipses olduğunu düşünüyordum ama kulaklığın renk modlarıyla oynarken farkına vardım ki ses kulaklığın ışıklandırmasından geliyormuş. Sizce bu normal bir durum mu çok fazla rahatsız etmeyebilir bu kimisini fakat çok fazla kafaya takan bir insanım ürün mü hatali yoksa normal mi eğer normalse gelen sesi dert etmeden kullanmaya devam edeceğim kulaklığı. Var mı bir bilgisi olan?
Benim şuanki kulaklığımdada bişey dinleemezken çok kısık bi cızırtı geliyo öncekindede öyleydi ben dert etmedim sıkıntısız çalışıo

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Normal bende JD710 aldım onda da var dediğin cızırtı sadece sol kulaktan geliyor ve yüksek bir şey dinlerken veya oyunlarda anı ses patlaması olan yerlerde

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Modelden dolayı var o ses. Gamepower, Rampage ve JD gibi markların çoğu kulaklığında var.

HeisenA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin Karaduman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu arada ışıklandırmadan gelmiyormuş ses deneyeyim dedim şimdi bilgisayar açılırken açılış ekranında hiçbir ses gelmedi açıldıktan sonra başladı yine de tam olarak nereden geldiğini bilmiyorum her neyse iade etmeye gerek var mı normal diyorsunuz değil mi?

HeisenA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin Karaduman
kulaklığın sesini tamamen kısınca bile cızırtı sesi geliyor ışıklandırmadan geliyor gibi hissettiriyor mod değiştirdikçe sesin geliş biçimi de değişiyor renklerin yanıp sönüşüne veya dönüşüne göre

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Çözümü var dostum. Bu rehberi oku uygula sesin azalacağını düşünüyorum;

HeisenA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin Karaduman
Çözümü var dostum. Bu rehberi oku uygula sesin azalacağını düşünüyorum;

çok teşekkürler deneyeceğim fakat sesi kulaklıktan kısınca bir şey değişmiyor

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
İşte bu bir hata. Normalde kulaklık ve windows ses ayarı tam bağımsız çalışmalı.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
mecbur katlanaca

Aynen öyle, iade etmek tek çözüm. Yasın hocamın dedikleri ile az seviye indirebilirsin ama her zaman seni rahatsız edecek.

HeisenA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin Karaduman
İşte bu bir hata. Normalde kulaklık ve windows ses ayarı tam bağımsız çalışmalı.
bağımsız çalışıyor zaten bildiğim kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle, iade etmek tek çözüm. Yasın hocamın dedikleri ile az seviye indirebilirsin ama her zaman seni rahatsız edecek.
incehesap gaming gecesinde 250tlye aldım 250tlye daha iyi bir kulaklık da bulabileceğimi düşünmüyorum

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
bağımsız çalışıyor zaten bildiğim kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

incehesap gaming gecesinde 250tlye aldım 250tlye daha iyi bir kulaklık da bulabileceğimi düşünmüyorum
Rampage Alpha-X alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,665
Üyeler
163,032
Son üye
thearmy
Top Bottom