Neler Yeni

Gamer Erkeklerin Evlenmesi

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Türkiye'de evlenmek gereksiz 100 binlerce lira masrafa girmek demek, Bu kadar borcun altına girip yıllarca köle gibi çalışacağıma kendimi geliştiririm yurtdışında bir ülkede yaşamaya çalışırım en azından hayatımın geri kalanı güzel geçer, ve daha rahat bir evlilik hayatım olur çocuklarımında daha rahat bir hayatı olur.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çok şükür bu durumda şanslıyım. Kız arkadaşıma oyunların aslında ne kadar kaliteli içerikler olduğunu aşıladım. Bir sürü hikayeli oyun bitirdik birlikte. O bile şaşırmıştı oyunlar böyle birşeymiymiş diye. Yani onun oyun anlayışı önceden telefonda vakit öldürmelik boş oyunlardı. Oyunların bir hikayesi olabileceğini falan benimle öğrendi. Hep ikimiz oynarız oyunları. Evlendikten sonra nu konuda sorun yaşamayacağım için mutluyum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar hep merak etmişimdir gamer erkekler evlendiklerinde o çok sevdikleri gaming bilgisayarlardan kolay kolay vazgeçer mi ? :D veya bilgisayarı yenilemek için para biriktiriyorsun ama evleniyorsun ve hayalindeki gaming bilgisayarı alamıyorsun :D
23 Yaşındayım parçaları yenilemek için para biriktiriyorum aklıma bunlar takıldı sorayım dedim belki evlenen gamer kardeşlerim vardır diye :D
Bu forumda evli insan bulman, tavukların kuşlar gibi uçması ihtimali ile aynı :D Yaş ortalaması 15-18 buranın :D

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
çok zor soru sordum galiba :Ddd her çeşit fikir var :D

Çok şükür bu durumda şanslıyım. Kız arkadaşıma oyunların aslında ne kadar kaliteli içerikler olduğunu aşıladım. Bir sürü hikayeli oyun bitirdik birlikte. O bile şaşırmıştı oyunlar böyle birşeymiymiş diye. Yani onun oyun anlayışı önceden telefonda vakit öldürmelik boş oyunlardı. Oyunların bir hikayesi olabileceğini falan benimle öğrendi. Hep ikimiz oynarız oyunları. Evlendikten sonra nu konuda sorun yaşamayacağım için mutluyum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu forumda evli insan bulman, tavukların kuşlar gibi uçması ihtimali ile aynı :D Yaş ortalaması 15-18 buranın :D
aga taktik vermeni istiyorum :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Top Bottom