Gamer Erkeklerin Evlenmesi

Türkiye'de evlenmek gereksiz 100 binlerce lira masrafa girmek demek, Bu kadar borcun altına girip yıllarca köle gibi çalışacağıma kendimi geliştiririm yurtdışında bir ülkede yaşamaya çalışırım en azından hayatımın geri kalanı güzel geçer, ve daha rahat bir evlilik hayatım olur çocuklarımında daha rahat bir hayatı olur.

Çok şükür bu durumda şanslıyım. Kız arkadaşıma oyunların aslında ne kadar kaliteli içerikler olduğunu aşıladım. Bir sürü hikayeli oyun bitirdik birlikte. O bile şaşırmıştı oyunlar böyle birşeymiymiş diye. Yani onun oyun anlayışı önceden telefonda vakit öldürmelik boş oyunlardı. Oyunların bir hikayesi olabileceğini falan benimle öğrendi. Hep ikimiz oynarız oyunları. Evlendikten sonra nu konuda sorun yaşamayacağım için mutluyum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar hep merak etmişimdir gamer erkekler evlendiklerinde o çok sevdikleri gaming bilgisayarlardan kolay kolay vazgeçer mi ? :D veya bilgisayarı yenilemek için para biriktiriyorsun ama evleniyorsun ve hayalindeki gaming bilgisayarı alamıyorsun :D
23 Yaşındayım parçaları yenilemek için para biriktiriyorum aklıma bunlar takıldı sorayım dedim belki evlenen gamer kardeşlerim vardır diye :D
Bu forumda evli insan bulman, tavukların kuşlar gibi uçması ihtimali ile aynı :D Yaş ortalaması 15-18 buranın :D

çok zor soru sordum galiba :Ddd her çeşit fikir var :D

Çok şükür bu durumda şanslıyım. Kız arkadaşıma oyunların aslında ne kadar kaliteli içerikler olduğunu aşıladım. Bir sürü hikayeli oyun bitirdik birlikte. O bile şaşırmıştı oyunlar böyle birşeymiymiş diye. Yani onun oyun anlayışı önceden telefonda vakit öldürmelik boş oyunlardı. Oyunların bir hikayesi olabileceğini falan benimle öğrendi. Hep ikimiz oynarız oyunları. Evlendikten sonra nu konuda sorun yaşamayacağım için mutluyum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu forumda evli insan bulman, tavukların kuşlar gibi uçması ihtimali ile aynı :D Yaş ortalaması 15-18 buranın :D
aga taktik vermeni istiyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,564
Üyeler
185,764
Son üye
clsc36
Geri