Neler Yeni

Gamer odası için Eşya/Aksesuar Önerileri

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Geçen forumda dolaşırken @Kürşat Kütükçü hocamın açtığı sistem savaşları konusunu gördüm girip çoğu sisteme baktım ve baya bir kıskandım. O yüzden yaz sonuna doğru abim evleneceği için onun odasını almaya karar verdim odayı 0'dan yaratmak istiyorum önerebileceğiniz Aksesuar/tablo/ışık veya önermek istediğiniz herhangi bir şey var ise önerilerinizi almak isterim. Herkes önermek istediğini önerirse güzel olur beğendiklerimi almayı düşünüyorum hem benim gibi aksesuar arayan arkadaşlara da yardımcı olan bir konu olur.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Valla kardeşim şuan kendime ait odam olsa yapacağım çok farklı fikirler var da hepsi paraya çıkıyor en basitinden misal masanın konulacağı yerin arkasına şundan alıp LED ile görsellik katmak

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Soner
Monitör arkası için:

2C2EFE1F-F1CE-4D8F-90DC-25BD0815C20F.jpeg

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Valla kardeşim şuan kendime ait odam olsa yapacağım çok farklı fikirler var da hepsi paraya çıkıyor en basitinden misal masanın konulacağı yerin arkasına şundan alıp LED ile görsellik katmak

Ya da şu https://www.trendyol.com/decopro/ci...6nfFKX0NGmxT7GdDVLE1_e3WlRuBYgOxoCPfoQAvD_BwE

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Geçen forumda dolaşırken @Kürşat Kütükçü hocamın açtığı sistem savaşları konusunu gördüm girip çoğu sisteme baktım ve baya bir kıskandım. O yüzden yaz sonuna doğru abim evleneceği için onun odasını almaya karar verdim odayı 0'dan yaratmak istiyorum önerebileceğiniz Aksesuar/tablo/ışık veya önermek istediğiniz herhangi bir şey var ise önerilerinizi almak isterim. Herkes önermek istediğini önerirse güzel olur beğendiklerimi almayı düşünüyorum hem benim gibi aksesuar arayan arkadaşlara da yardımcı olan bir konu olur.
Şu bulut tavan olayı net

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

Senin arka plan daha iyi abi bune

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Soner
böyle şeyleri almayı çok istiyordum ama sese duyarlı muhabbeti tam olarak nasıl oluyor parlaklık azalıp artma durumu mu oluyor?
parlaklık azaltıp yükseltme mevcut. sese göre yanıyor rengarenk. soft geçiş modu da var renkler arasında. 60 liraya falan almıştım ben :) kumandası mevcut.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
parlaklık azaltıp yükseltme mevcut. ses göre yanıyor rengarenk. soft geçiş modu da var renkler arasında. 60 liraya falan almıştım ben :) kumandası mevcut.
parasına değicek bir şey ise alırım yarın ya da birazdan hoşuma gitti(bir de telefondan fotoğraf nası yüklüyoruz anlık sistemden görüntü atmak istiyorum da hata verip duruyor)

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
parlaklık azaltıp yükseltme mevcut. sese göre yanıyor rengarenk. soft geçiş modu da var renkler arasında. 60 liraya falan almıştım ben :) kumandası mevcut.
piranhanın stoğu yokmuş ama var mı bildiğiniz bir düzgün marka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,729
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom