Kendi hesabın olup geri çektiysen sıkıntı yaşarsın parayı ödemeni isterler aksi takdirde işlem başlar, ama eğer senin bir suçun yoksa itiraz ettikten sonra alıcıya göre belki üst makamlara taşınabilir ama kanıt olmadığı için hiçbir şey olmaz.Klasik herkese gelen ilamsız icra takibi gelmiş buna itiraz dilekcesi verildiği takdirde neler yaşanıyor onu merak ettim
Kral sitede 100 satışımız var hesap geri alınırsa her türlü ileri kadar götürüyorlar benimde başıma geldi ücret iadesi sağla sıkıntı olmazArkadaşlar bu gelen ilamsız icra takibi kağıdına itiraz edildikten sonra konu kapanıyor mu bilgisi olan var mı
Kral hesabı nereden aldınArkadaşlar bu gelen ilamsız icra takibi kağıdına itiraz edildikten sonra konu kapanıyor mu bilgisi olan var mı
hocam kasım ayında icra davası kağıdı geldi eve aynı gün itiraz ettim hala dava açık durumda ve hiçbir gelişme yokArkadaşlar bu gelen ilamsız icra takibi kağıdına itiraz edildikten sonra konu kapanıyor mu bilgisi olan var mı
Kral sen nereden alıp sattınhocam kasım ayında icra davası kağıdı geldi eve aynı gün itiraz ettim hala dava açık durumda ve hiçbir gelişme yok
İtiraz edince +12 ay yiyormuş sonra da itiraza karşi dava açilabiliyormuş ben de galiba yarın itirazimi vericem itiraz dilekcenizi hatirliyor musunuz nasildihocam kasım ayında icra davası kağıdı geldi eve aynı gün itiraz ettim hala dava açık durumda ve hiçbir gelişme yok
kanıt her şekilde yok diye dusunuyorum hesabi ben çekmiş olsam da başkasi çalmiş olsa da hesabi sattigim kişi bir numara yapmis olsa da bunu site kanitlayamaz oyle degil miKendi hesabın olup geri çektiysen sıkıntı yaşarsın parayı ödemeni isterler aksi takdirde işlem başlar, ama eğer senin bir suçun yoksa itiraz ettikten sonra alıcıya göre belki üst makamlara taşınabilir ama kanıt olmadığı için hiçbir şey olmaz.
gamermarkt davayı site avukatı açtıKral sen nereden alıp sattın
ayn oyle kardesım benımde sitede 100 satısım var bu siteden alıp sattıgım zmn basım agrımıyor ama itemsatıs mıs gamesatıs mı sıkıntı orda satan adamları bu sıteye ceklemeye calısın bu sıteye guvenemedım fln der geri çekecegı ıcın yuklemıyoriyi olmuş millet para verip satın alıyor sonra kurtarma yöntemiyle geri alıyorsunuz millet bunu meslek haline getirmiş sizde bunlardan biri olabilirsiniz büyük ihtimalle benimde başıma çok geldi 5-6 hesap aldım hepsini satıcılar geri aldı neyseki ücretim iade oldu site sağlam mecbur geri vericeksiniz o parayı