Gamermarkt İlamsız İcra Takibi

worn

80+
Reaksiyon skoru
51
Arkadaşlar bu gelen ilamsız icra takibi kağıdına itiraz edildikten sonra konu kapanıyor mu bilgisi olan var mı

Orda satış yaparken sözleşmeyi kabul ediyorsun. Hesap sattıktan sonra sorun yaşanırsa genelde böyle seyler oluyor sanirim. Detay verseydin keske

Klasik herkese gelen ilamsız icra takibi gelmiş buna itiraz dilekcesi verildiği takdirde neler yaşanıyor onu merak ettim

Eğer hesabı geri çekme gibi birsey yaptiysan güzel bir para ödersin muhtemelen. Yoksa davaya dönüşür diye düşünüyorum

Klasik herkese gelen ilamsız icra takibi gelmiş buna itiraz dilekcesi verildiği takdirde neler yaşanıyor onu merak ettim
Kendi hesabın olup geri çektiysen sıkıntı yaşarsın parayı ödemeni isterler aksi takdirde işlem başlar, ama eğer senin bir suçun yoksa itiraz ettikten sonra alıcıya göre belki üst makamlara taşınabilir ama kanıt olmadığı için hiçbir şey olmaz.

Arkadaşlar bu gelen ilamsız icra takibi kağıdına itiraz edildikten sonra konu kapanıyor mu bilgisi olan var mı
Kral sitede 100 satışımız var hesap geri alınırsa her türlü ileri kadar götürüyorlar benimde başıma geldi ücret iadesi sağla sıkıntı olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral hesabı nereden aldın

hocam kasım ayında icra davası kağıdı geldi eve aynı gün itiraz ettim hala dava açık durumda ve hiçbir gelişme yok

• Beğen
Reaksiyonlar: worn
hocam kasım ayında icra davası kağıdı geldi eve aynı gün itiraz ettim hala dava açık durumda ve hiçbir gelişme yok
İtiraz edince +12 ay yiyormuş sonra da itiraza karşi dava açilabiliyormuş ben de galiba yarın itirazimi vericem itiraz dilekcenizi hatirliyor musunuz nasildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi hesabın olup geri çektiysen sıkıntı yaşarsın parayı ödemeni isterler aksi takdirde işlem başlar, ama eğer senin bir suçun yoksa itiraz ettikten sonra alıcıya göre belki üst makamlara taşınabilir ama kanıt olmadığı için hiçbir şey olmaz.
kanıt her şekilde yok diye dusunuyorum hesabi ben çekmiş olsam da başkasi çalmiş olsa da hesabi sattigim kişi bir numara yapmis olsa da bunu site kanitlayamaz oyle degil mi

iyi olmuş millet para verip satın alıyor sonra kurtarma yöntemiyle geri alıyorsunuz millet bunu meslek haline getirmiş sizde bunlardan biri olabilirsiniz büyük ihtimalle benimde başıma çok geldi 5-6 hesap aldım hepsini satıcılar geri aldı neyseki ücretim iade oldu site sağlam mecbur geri vericeksiniz o parayı :D

iyi olmuş millet para verip satın alıyor sonra kurtarma yöntemiyle geri alıyorsunuz millet bunu meslek haline getirmiş sizde bunlardan biri olabilirsiniz büyük ihtimalle benimde başıma çok geldi 5-6 hesap aldım hepsini satıcılar geri aldı neyseki ücretim iade oldu site sağlam mecbur geri vericeksiniz o parayı :D
ayn oyle kardesım benımde sitede 100 satısım var bu siteden alıp sattıgım zmn basım agrımıyor ama itemsatıs mıs gamesatıs mı sıkıntı orda satan adamları bu sıteye ceklemeye calısın bu sıteye guvenemedım fln der geri çekecegı ıcın yuklemıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,783
Üyeler
184,499
Son üye
CASStiel
Geri