Neler Yeni

GameSatis aldığım hesap geri alındı!

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
4-5 ay önce gamesatis'tan bir valorant hesabi aldım fakat bugün hesaba giremiyorum. Dava açsam haklı olur muyum yoksa valorant hesap satışı yasak olduğu için dava düşer mi?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Valorant hesap satışı yasaksa tabii ki de bir şey yapamazsın.Yasak olan bir şeyi yapmışsın sen de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ahmet Yıldız
Discord
all eyez on me'#2673
biraz alakasız kusura bakma ama aldığın satıcının ismini verebilir misin hocam? alıcak varsa başka almasın.

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
4-5 ay önce gamesatis'tan bir valorant hesabi aldım fakat bugün hesaba giremiyorum. Dava açsam haklı olur muyum yoksa valorant hesap satışı yasak olduğu için dava düşer mi?
banada aynısı minecraft ta olmuştu (ben zaten hesap alan birisi değilim çekilişle çıkmıştı)
dava filan açsana düşer dediğin gibi çünkğ hesap satışı yasak

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz alakasız kusura bakma ama aldığın satıcının ismini verebilir misin hocam? alıcak varsa başka almasın.
Başka ilanı yok kendisinin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

banada aynısı minecraft ta olmuştu (ben zaten hesap alan birisi değilim çekilişle çıkmıştı)
dava filan açsana düşer dediğin gibi çünkğ hesap satışı yasak
Valorant hesap satışı yasaksa tabii ki de bir şey yapamazsın.Yasak olan bir şeyi yapmışsın sen de.
Gamesatis destektekiler bana 5 bin $ tazminat falan dediler, arz talep meselesiymis. Yine de olmaz mi diyorsunuz?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Başka ilanı yok kendisinin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamesatis destektekiler bana 5 bin $ tazminat falan dediler, arz talep meselesiymis. Yine de olmaz mi diyorsunuz?
Kesin verirler 5 bin dolar tazminatı. 50-100 liralık hesap için.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Onlar o hesabı nereden almış

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hesabın değeri değil de yasal haklardan mahrum etmekten veriliyormuş ceza. Oyle dediler

Onu bilmiyorum fakat büyük ihtimalle kendisinin ve geri çekti hesabı.
Ne yasal hakkı ya ? Hesap ticareti yasak diyorsun, sonra da hak diyorsun ne hakkın var bu durumda senin?

Tek önerim

1645991130555.png

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ne yasal hakkı ya ? Hesap ticareti yasak diyorsun, sonra da hak diyorsun ne hakkın var bu durumda senin?

Tek önerim

Alıntıyı görüntüle
Belki yasal olarak hakkı yok ama sonuçta o hesabın değerini para ile ödeyip parasını harcıyor , para havadan gelen bir şey değil. Tabi yasal olarak hakkı yok ama dolandırılmasıda etik değil.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,634
İsim
Mert Can Ergün
ordaki satılan hesap senin olmuyor ki kalıcı olarak

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Gamesatış sözleşme imzalatıyor o sitede bir şey satmadan önce. Satıcı hesabı geri aldığında dava açılabiliyor. Ama bunu sen değil Gamesatış yapıyor. Sen destekle iletişime geç. Satıcıya bir süre verirler o süre içerisinde ya hesabı ya da belirledikleri parayı vermesini söylerler. Eğer satıcı olumlu dönüş yapmazsa Gamesatış dava açıyor. Hesap satışı yasak olsun yada olmasın satıcı bir sözleşme imzalıyor ve onu ihlal ederse her türlü işlemi yaparlar bilginiz yoksa konuşmayın boşuna arkadaşlar. Benim arkadaş da böyle bir olay yaşamıştı ama hesabı satan kişiydi kendisi. Hakkında dava açıldı para cezası ödedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom