banada aynısı minecraft ta olmuştu (ben zaten hesap alan birisi değilim çekilişle çıkmıştı)4-5 ay önce gamesatis'tan bir valorant hesabi aldım fakat bugün hesaba giremiyorum. Dava açsam haklı olur muyum yoksa valorant hesap satışı yasak olduğu için dava düşer mi?
Başka ilanı yok kendisinin.biraz alakasız kusura bakma ama aldığın satıcının ismini verebilir misin hocam? alıcak varsa başka almasın.
banada aynısı minecraft ta olmuştu (ben zaten hesap alan birisi değilim çekilişle çıkmıştı)
dava filan açsana düşer dediğin gibi çünkğ hesap satışı yasak
Gamesatis destektekiler bana 5 bin $ tazminat falan dediler, arz talep meselesiymis. Yine de olmaz mi diyorsunuz?Valorant hesap satışı yasaksa tabii ki de bir şey yapamazsın.Yasak olan bir şeyi yapmışsın sen de.
Kesin verirler 5 bin dolar tazminatı. 50-100 liralık hesap için.Başka ilanı yok kendisinin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamesatis destektekiler bana 5 bin $ tazminat falan dediler, arz talep meselesiymis. Yine de olmaz mi diyorsunuz?
Hesabın değeri değil de yasal haklardan mahrum etmekten veriliyormuş ceza. Oyle dedilerKesin verirler 5 bin dolar tazminatı. 50-100 liralık hesap için.
Onu bilmiyorum fakat büyük ihtimalle kendisinin ve geri çekti hesabı.Onlar o hesabı nereden almış
Ne yasal hakkı ya ? Hesap ticareti yasak diyorsun, sonra da hak diyorsun ne hakkın var bu durumda senin?Hesabın değeri değil de yasal haklardan mahrum etmekten veriliyormuş ceza. Oyle dediler
Onu bilmiyorum fakat büyük ihtimalle kendisinin ve geri çekti hesabı.
Belki yasal olarak hakkı yok ama sonuçta o hesabın değerini para ile ödeyip parasını harcıyor , para havadan gelen bir şey değil. Tabi yasal olarak hakkı yok ama dolandırılmasıda etik değil.Ne yasal hakkı ya ? Hesap ticareti yasak diyorsun, sonra da hak diyorsun ne hakkın var bu durumda senin?
Tek önerim
Alıntıyı görüntüle