Gamesir Cyclone 2 Bütçesinde Gamepad önerisi

Gecikme için niye bu kadar para verdiğinizi anlamıyorum. Para verecekseniz özelliklere verin. 24 ms kötü bir değer değil ama sırf 10 ms için gidip Ultimate 2 almam. Analog çözünürlüğü Cyclone 2’den düşük, circularity’si kötü, merkezlemesi zayıf, asimetrisi kötü. Tuşlar membran, multi platform desteği de az. Bilmiyorum, bence bu fiyata 8BitDo Ultimate 2 alınmamalı; paranın hakkını veren tam bir gamepad değil.
Üstüne bir eksi yanını daha söylemek istiyorum. Trigger mekanizması kötü yapıldığı için zamanla ana kasanın plastiğini sürtüyor ve aşındırıyor. 8bitdo özellikle son çıkardığı kollarda kalite kontrol problemi yaşamaya başladı. Reddit üzerinde bundan bahseden birkaç kişi görmüştüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve bildiğim kadarıyla bu kolun direkt şeklinden kaynaklanıyor. Daha önce ultimate 2c için de aynısını diyenler mevcuttu

Üstüne bir eksi yanını daha söylemek istiyorum. Trigger mekanizması kötü yapıldığı için zamanla ana kasanın plastiğini sürtüyor ve aşındırıyor. 8bitdo özellikle son çıkardığı kollarda kalite kontrol problemi yaşamaya başladı. Reddit üzerinde bundan bahseden birkaç kişi görmüştüm

Ve bildiğim kadarıyla bu kolun direkt şeklinden kaynaklanıyor. Daha önce ultimate 2c için de aynısını diyenler mevcuttu
Hocam en önemli şeyi söylemeyi unuttum. Yxba dizilimlimdeğil XY A B şeklinde olması lazım

Cyclone ve G7 pro arasındayım şuan ama g7 proya doğru kayıyorum bi yandan cyclone

G7 Pro sitesinde siyahı var sadece başka hangi sitede vardır? eğer yoksa direkt cylonu vericem sipariş whatgeekden

Ekler

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    140.1 KB · Hit: 13
Kendi sitelerinden alıp yine maille düşük göstermelerini isteyebilirsiniz ama vergi çıkıyor kendi sitesinden aldığınızda. Bana 400 tl vergi çıktı. İnternette indirim kodları da mevcut. Ücretini 25 dolar olarak belirtmelerini isterseniz bence ideal olur

Kendi sitelerinden alıp yine maille düşük göstermelerini isteyebilirsiniz ama vergi çıkıyor kendi sitesinden aldığınızda. Bana 400 tl vergi çıktı. İnternette indirim kodları da mevcut. Ücretini 25 dolar olarak belirtmelerini isterseniz bence ideal olur
Gümrük memurunun "dur bu neymiş" diye araştırması sonucu 80 dolar üstünden vergilendirilme ihtimali var.

Gümrük memurunun "dur bu neymiş" diye araştırması sonucu 80 dolar üstünden vergilendirilme ihtimali var.
Yurt dışından alınan her şey için zaten geçerli bu. Hangi siteden alınırsa alınsın risk var. Yine de alan kişi bunu kabul ederek alıyor. 80 üzerinden vergi kesilemez bu arada, direkt bırakırlar gümrükte o durumda. Kendi deneyimimden yola çıkarak söylüyorum şimdiye kadar bu şekilde bir sorunum olmadı, ben de direkt gamesir sitesinden satın aldım ürünü. Bunun dışında da gümrük ücretini aşan ürünler sipariş ettim lakin bana bir sorun teşkil etmedi. Yine de gözden çıkarabileceğim miktarlarda sipariş ediyorum ki bir şey olursa kötü duruma düşmeyeyim. Bu riske göre hareket etmek lazım

Yurt dışından alınan her şey için zaten geçerli bu. Hangi siteden alınırsa alınsın risk var. Yine de alan kişi bunu kabul ederek alıyor. 80 üzerinden vergi kesilemez bu arada, direkt bırakırlar gümrükte o durumda. Kendi deneyimimden yola çıkarak söylüyorum şimdiye kadar bu şekilde bir sorunum olmadı, ben de direkt gamesir sitesinden satın aldım ürünü. Bunun dışında da gümrük ücretini aşan ürünler sipariş ettim lakin bana bir sorun teşkil etmedi. Yine de gözden çıkarabileceğim miktarlarda sipariş ediyorum ki bir şey olursa kötü duruma düşmeyeyim. Bu riske göre hareket etmek lazım
Bahsettiğim oydu zaten. KS bu konuları pek bilmediği için aklında olması için bir uyarı yaptım.

Cyclone whatgeekde kargo dahil 60.73 e geliyor. Verdim sipariş ama tcyi açıklama kısmına yazmayı unuttum mail atıcam

Whatgeek’ten alabilirsin ama garanti konusunda desteğini bilmiyorum, onu @katipke söyler diye düşünüyorum. Alırken not kısmına TC’ni yaz, indirim kodunu kullanmayı unutma. Ürünü sipariş ettikten sonra [email protected] adresine mail at. Örnek maili aşağıya bırakıyorum; maile sipariş numaranı eklemeyi de unutma, “order number” veya “order no” diyerek belirt.

I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order, including shipping fees, be listed as under 30 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which stipulate that the customs limit is 30 Euros, including shipping. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.

Diğer soruna gelecek olursak, Cyclone 2’den tabii ki daha iyi gamepad’ler var ama bütçeni söylemen lazım.
Kodu kullandım 8 küsür dolar indirimle aldım. Toplam 60.73 not kısmına tcyi yazmayı unuttum. Mail kısmına yazıp gönderilen problem olur mu?

Cyclone whatgeekde kargo dahil 60.73 e geliyor. Verdim sipariş ama tcyi açıklama kısmına yazmayı unuttum mail atıcam

Kodu kullandım 8 küsür dolar indirimle aldım. Toplam 60.73 not kısmına tcyi yazmayı unuttum. Mail kısmına yazıp gönderilen problem olur mu?

Maile sipariş numaranla beraber TC’ni yaz, yazmayı unuttuğunu belirtirsin.

1.Ss'de benden posta kodu istedi. Şuan kaldığım şehir ağrı Doğubayazıt posta kodu 04400. Maile yanıt vererek adresi tekrar yazdım posta kodunu da en sonda ayrıca belittim.

Sonrasında 2. Mail geldi gece 5 te buraya ne yazmam lazım şirketim yok şahsi kullanım için alıyorum ürünü.

@Diavelin @katipke

Ekler

• Screenshot_2025-09-26-06-18-21-468_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2025-09-26-06-18-21-468_com.google.android.gm.webp
    134.8 KB · Hit: 13
  • Screenshot_2025-09-26-06-12-24-574_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2025-09-26-06-12-24-574_com.google.android.gm.webp
    122.6 KB · Hit: 13
Son düzenleme:
1.Ss'de benden posta kodu istedi. Şuan kaldığım şehir ağrı Doğubayazıt posta kodu 04400. Maile yanıt vererek adresi tekrar yazdım posta kodunu da en sonda ayrıca belittim.

Sonrasında 2. Mail geldi gece 5 te buraya ne yazmam lazım şirketim yok şahsi kullanım için alıyorum ürünü.

@Diavelin @katipke
Ben bir işletme değilim diyeceksin kendi adıma ürün alıyorum diye belirt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,355
Üyeler
183,271
Son üye
Hemo
Geri