İkisi de her iki oyun türü için uygun gamepadler. Basitçe anlatmak gerekirse, analog çözünürlüğü nişan alma hassasiyetini etkiler; gecikmenin düşük olması ise yakın dövüş oyunlarında hızlı refleks gösterebilmek açısından önemlidir. Daha basite nasıl indirgerim bilmiyorum ama şundan eminim ki, ikisini de alırsan ikisinden de memnun kalırsın. Ama “çok kafam karıştı, ne yapayım” dediğin için herkesin gönlü olsun, kimse de laf etmesin diye sana Gamesir Cyclone 2’yi al geç diyorum. Ben biraz detayına girdim, yine sormak istediğin olursa sorabilirsin.Ben çok arada kaldım fps oyunlarıda oynarım hikayelide oynicam ikisinin özellikleri bir olan bir gamepad yok mu? çok kararsız kaldım.
8bitdo ultimate 2 wireless. Elit seviye ve fiyatı rakiplerine göre çok uygun. Her türlü oyun için uygun. Özellikle analog stick gecikmeleri çok düşük.
Cyclone a karar verdim ama yurtdışından almak istiyorum daha uyguna gelir böyle bir konu mevcut mu?
Cyclonedan daha iyi gamepad var mı bütçeyi birazcık daha arttırsam
@Diavelin hocamın da bahsettiği siteden g7 pro veya vader 4 pro alabilirsin. Attığı mesajdaki maili yollayarak ve add order note kısmına tc girerek halledebiliyorsun. İndirim kodu olarak NEWWG kullanabilirsin. %90 vergisiz bir şekilde ulaşıyor eline. Vergi çıkarsa da adamlara mail attığında ya bir kısmını ya da tamamını karşılıyorlar.Cyclone a karar verdim ama yurtdışından almak istiyorum daha uyguna gelir böyle bir konu mevcut mu?
Cyclonedan daha iyi gamepad var mı bütçeyi birazcık daha arttırsam
İmzanızı yeni görüyorum Katip hocam. Çok güzel imza@Diavelin hocamın da bahsettiği siteden g7 pro veya vader 4 pro alabilirsin. Attığı mesajdaki maili yollayarak ve add order note kısmına tc girerek halledebiliyorsun. İndirim kodu olarak NEWWG kullanabilirsin. %90 vergisiz bir şekilde ulaşıyor eline. Vergi çıkarsa da adamlara mail attığında ya bir kısmını ya da tamamını karşılıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Garanti konusunda da en sağlam sitelerden bir tanesi. Eğer eline ulaşan ürün bozuksa senden o ürünü istemeden sana yenisini yolluyorlar veyahut senden ürünü istemeden para iadeni sağlıyorlar
Bende gördüm patladım KEKWİmzanızı yeni görüyorum Katip hocam. Çok güzel imza![]()
Türkiyede 4500 Tl olması lazım. Cyclone gecikmesi 24 ms üstü. 8bitdo'nun 10 ms altı. Fiyatı kalitesine göre ucuz bile. Pahalı geldiyse ultimate 2C'nin de gecikmeler çok düşük. Teknik detaylara çok takmıyorsanız Cyclone da alınır.İkisi de her iki oyun türü için uygun gamepadler. Basitçe anlatmak gerekirse, analog çözünürlüğü nişan alma hassasiyetini etkiler; gecikmenin düşük olması ise yakın dövüş oyunlarında hızlı refleks gösterebilmek açısından önemlidir. Daha basite nasıl indirgerim bilmiyorum ama şundan eminim ki, ikisini de alırsan ikisinden de memnun kalırsın. Ama “çok kafam karıştı, ne yapayım” dediğin için herkesin gönlü olsun, kimse de laf etmesin diye sana Gamesir Cyclone 2’yi al geç diyorum. Ben biraz detayına girdim, yine sormak istediğin olursa sorabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Fiyatı uygun mu?Hem 600 TL daha ucuz hem de daha iyi olan GameSir Cyclone 2 varken 8BitDo Ultimate 2 Wireless’e bu para verilmez.
Şuan Vader 4 pro cyclone G7 pro arasında gidip geliyorum.Türkiyede 4500 Tl olması lazım. Cyclone gecikmesi 24 ms üstü. 8bitdo'nun 10 ms altı. Fiyatı kalitesine göre ucuz bile. Pahalı geldiyse ultimate 2C'nin de gecikmeler çok düşük. Teknik detaylara çok takmıyorsanız Cyclone da alınır.
V4p g7 pronun stick tension ayarlama mekanizmalı ve xbox lisanssız versiyonu. Eğer xbox konsolunuz yoksa bence v4p daha mantıklıŞuan Vader 4 pro cyclone G7 pro arasında gidip geliyorum.
G7 pro whatgeekde beyazı var çabuk kirlenir diye almak istemiyorum
siyah renk tercih ediyorum.
İmzanızı yeni görüyorum Katip hocam. Çok güzel imza![]()
Türkiyede 4500 Tl olması lazım. Cyclone gecikmesi 24 ms üstü. 8bitdo'nun 10 ms altı. Fiyatı kalitesine göre ucuz bile. Pahalı geldiyse ultimate 2C'nin de gecikmeler çok düşük. Teknik detaylara çok takmıyorsanız Cyclone da alınır.