Gamesir Cyclone 2 Bütçesinde Gamepad önerisi

8bitdo ultimate 2 wireless. Elit seviye ve fiyatı rakiplerine göre çok uygun. Her türlü oyun için uygun. Özellikle analog stick gecikmeleri çok düşük.

Ben çok arada kaldım fps oyunlarıda oynarım hikayelide oynicam ikisinin özellikleri bir olan bir gamepad yok mu? çok kararsız kaldım.
İkisi de her iki oyun türü için uygun gamepadler. Basitçe anlatmak gerekirse, analog çözünürlüğü nişan alma hassasiyetini etkiler; gecikmenin düşük olması ise yakın dövüş oyunlarında hızlı refleks gösterebilmek açısından önemlidir. Daha basite nasıl indirgerim bilmiyorum ama şundan eminim ki, ikisini de alırsan ikisinden de memnun kalırsın. Ama “çok kafam karıştı, ne yapayım” dediğin için herkesin gönlü olsun, kimse de laf etmesin diye sana Gamesir Cyclone 2’yi al geç diyorum. Ben biraz detayına girdim, yine sormak istediğin olursa sorabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8bitdo ultimate 2 wireless. Elit seviye ve fiyatı rakiplerine göre çok uygun. Her türlü oyun için uygun. Özellikle analog stick gecikmeleri çok düşük.
1758658332790.webp

Fiyatı uygun mu? :kekw: Hem 600 TL daha ucuz hem de daha iyi olan GameSir Cyclone 2 varken 8BitDo Ultimate 2 Wireless’e bu para verilmez.

Cyclone a karar verdim ama yurtdışından almak istiyorum daha uyguna gelir böyle bir konu mevcut mu?

Cyclonedan daha iyi gamepad var mı bütçeyi birazcık daha arttırsam

Cyclone a karar verdim ama yurtdışından almak istiyorum daha uyguna gelir böyle bir konu mevcut mu?

Whatgeek’ten alabilirsin ama garanti konusunda desteğini bilmiyorum, onu @katipke söyler diye düşünüyorum. Alırken not kısmına TC’ni yaz, indirim kodunu kullanmayı unutma. Ürünü sipariş ettikten sonra [email protected] adresine mail at. Örnek maili aşağıya bırakıyorum; maile sipariş numaranı eklemeyi de unutma, “order number” veya “order no” diyerek belirt.

I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order, including shipping fees, be listed as under 30 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which stipulate that the customs limit is 30 Euros, including shipping. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.

Diğer soruna gelecek olursak, Cyclone 2’den tabii ki daha iyi gamepad’ler var ama bütçeni söylemen lazım.

Bütçe önemli olduğu için ürünleri sırayla yazıyorum:

Gamesir Tegenaria Lite: Shein üzerinden yeni kullanıcı kuponu ve puan indirimiyle vergiler dahil 600 TL.

Gamesir Nova 2 Lite: WhatGeek’ten kuponla 1300 TL. Vergi için mail atın. Siyah versiyonunu tercih edin; beyaz versiyonunda joystick aşınması yaşayanlar oldu, ben de yaşadım.

EasySMX X05 Pro: EasySMX’in kendi sitesinden kargo ile 1500 TL. Vergi meselesi için mail atın.

8BitDo Ultimate 2C: Türkiye’den 2000 TL. Standart kullanıcı için yeterli bir model.

Gamesir Cyclone 2: Türkiye’den 3300 TL.

Gamesir G7 Pro: WhatGeek’ten 3300–3600 TL arası. Vergi için mail atın.

DualSense özelliklerini barındıran uygun fiyatlı bir kol şu anda bulunmuyor.

@Diavelin hocamın da bahsettiği siteden g7 pro veya vader 4 pro alabilirsin. Attığı mesajdaki maili yollayarak ve add order note kısmına tc girerek halledebiliyorsun. İndirim kodu olarak NEWWG kullanabilirsin. %90 vergisiz bir şekilde ulaşıyor eline. Vergi çıkarsa da adamlara mail attığında ya bir kısmını ya da tamamını karşılıyorlar.

Garanti konusunda da en sağlam sitelerden bir tanesi. Eğer eline ulaşan ürün bozuksa senden o ürünü istemeden sana yenisini yolluyorlar veyahut senden ürünü istemeden para iadeni sağlıyorlar

@Diavelin hocamın da bahsettiği siteden g7 pro veya vader 4 pro alabilirsin. Attığı mesajdaki maili yollayarak ve add order note kısmına tc girerek halledebiliyorsun. İndirim kodu olarak NEWWG kullanabilirsin. %90 vergisiz bir şekilde ulaşıyor eline. Vergi çıkarsa da adamlara mail attığında ya bir kısmını ya da tamamını karşılıyorlar.

Garanti konusunda da en sağlam sitelerden bir tanesi. Eğer eline ulaşan ürün bozuksa senden o ürünü istemeden sana yenisini yolluyorlar veyahut senden ürünü istemeden para iadeni sağlıyorlar
İmzanızı yeni görüyorum Katip hocam. Çok güzel imza :kekw:

Bende gördüm patladım KEKW
whatgeek G7 pro stok yok
Whatgeek Vader 4 pro 113 dolara geliyor şarj cihazıyla.
Whatgeekde Cyclone siyahı stoğu bitmiş
Gamesir g7 pro kendi sitesinde 80 dolar. Aslında cyclone yerine G7 pro mu

Son düzenleme:
İkisi de her iki oyun türü için uygun gamepadler. Basitçe anlatmak gerekirse, analog çözünürlüğü nişan alma hassasiyetini etkiler; gecikmenin düşük olması ise yakın dövüş oyunlarında hızlı refleks gösterebilmek açısından önemlidir. Daha basite nasıl indirgerim bilmiyorum ama şundan eminim ki, ikisini de alırsan ikisinden de memnun kalırsın. Ama “çok kafam karıştı, ne yapayım” dediğin için herkesin gönlü olsun, kimse de laf etmesin diye sana Gamesir Cyclone 2’yi al geç diyorum. Ben biraz detayına girdim, yine sormak istediğin olursa sorabilirsin.

Alıntıyı görüntüle

Fiyatı uygun mu? :kekw: Hem 600 TL daha ucuz hem de daha iyi olan GameSir Cyclone 2 varken 8BitDo Ultimate 2 Wireless’e bu para verilmez.
Türkiyede 4500 Tl olması lazım. Cyclone gecikmesi 24 ms üstü. 8bitdo'nun 10 ms altı. Fiyatı kalitesine göre ucuz bile. Pahalı geldiyse ultimate 2C'nin de gecikmeler çok düşük. Teknik detaylara çok takmıyorsanız Cyclone da alınır.

Türkiyede 4500 Tl olması lazım. Cyclone gecikmesi 24 ms üstü. 8bitdo'nun 10 ms altı. Fiyatı kalitesine göre ucuz bile. Pahalı geldiyse ultimate 2C'nin de gecikmeler çok düşük. Teknik detaylara çok takmıyorsanız Cyclone da alınır.
Şuan Vader 4 pro cyclone G7 pro arasında gidip geliyorum.

G7 pro whatgeekde beyazı var çabuk kirlenir diye almak istemiyorum
siyah renk tercih ediyorum.

Son düzenleme:
Şuan Vader 4 pro cyclone G7 pro arasında gidip geliyorum.

G7 pro whatgeekde beyazı var çabuk kirlenir diye almak istemiyorum
siyah renk tercih ediyorum.
V4p g7 pronun stick tension ayarlama mekanizmalı ve xbox lisanssız versiyonu. Eğer xbox konsolunuz yoksa bence v4p daha mantıklı

😁 Sağolun hocam.

Gecikme için niye bu kadar para verdiğinizi anlamıyorum. Para verecekseniz özelliklere verin. 24 ms kötü bir değer değil ama sırf 10 ms için gidip Ultimate 2 almam. Analog çözünürlüğü Cyclone 2’den düşük, circularity’si kötü, merkezlemesi zayıf, asimetrisi kötü. Tuşlar membran, multi platform desteği de az. Bilmiyorum, bence bu fiyata 8BitDo Ultimate 2 alınmamalı; paranın hakkını veren tam bir gamepad değil.

Geri