Böyle mail geldiBen bir işletme değilim diyeceksin kendi adıma ürün alıyorum diye belirt
VAT dediği TC kimlik numaran.Böyle mail geldi
Maillerin ingilizce halini atar mısın?VAT dediği TC kimlik numaran TC'ni at.
Şimdi ne yapmam lazımNormalde bu şekilde vat numarası istediklerinde bireysel alıcı olduğunu belirtirsen tc numaranı istiyorlar.
Son mail çince Türkçe'ye çevrilmiş hali yanındaVAT dediği TC kimlik numaran.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maillerin ingilizce halini atar mısın?
Bireysel aldığımı belirttim. Kendim kullancam laptopta oyun oynamak içinNormalde bu şekilde vat numarası istediklerinde bireysel alıcı olduğunu belirtirsen tc numaranı istiyorlar.
Hocam iptal olma durumu varmış tekrar tcmi gönderim mi?Normalde bu şekilde vat numarası istediklerinde bireysel alıcı olduğunu belirtirsen tc numaranı istiyorlar.
Bütçeye göre değişir daha iyi gamepadler var.Bendede gamesir cyclone 2 var gayet güzel bence.
Daha iyisi varmıdır illaki vardır ama sanırım bütçe olarak artmak gerek daha iyisi ne var sizce arkadaşlar ben bir xbox tasarımda cyclone 2 birde dualsense kullanıyorum ama biliyorumki dualsense uzun ömürlü olmayacak kronik stick drift problemleri yüzünden
bende onu merak ediyorum mesela 10 bin diyelim ne var meselaBütçeye göre değişir daha iyi gamepadler var.
Düşükten yükseğe doğru sıralayım GameSir G7 Pro -> Flydigi Vader 4 Pro -> Flydigi Apex 4 -> Flydigi Vader 5 Pro -> Flydigi Apex 5bende onu merak ediyorum mesela 10 bin diyelim ne var mesela
en iyisi apex 5 mi yaniDüşükten yükseğe doğru sıralayım GameSir G7 Pro -> Flydigi Vader 4 Pro -> Flydigi Apex 4 -> Flydigi Vader 5 Pro -> Flydigi Apex 5
İptal olup sonrasında add order note kısmına tc yazarak tekrar sipariş edebilirsiniz hocam.Hocam iptal olma durumu varmış tekrar tcmi gönderim mi?