🔥İndirim GameSir Cyclone 2 Kablosuz Gamepad 3059₺

Çıkar göster o zaman kardeşim, nesi daha kötüymüş görelim.
GameSir Cyclone 2’nin neden daha iyi olduğunu anlatan bir sayfa dolusu fark yazarım. Xbox konsolu kullanılmadığı sürece, PC için Xbox gamepad önermeyi artık bırakın bence.

zamanında xbox kullandım hz çok inanılmaz fps oyuncusu değilseniz fark edilmiyor drift konusuda aynı şekilde

xbox'ın malzeme kalitesi çok iyi garanti ve servisleri çok iyi onun dışında kişisel tercih

zamanında xbox kullandım hz çok inanılmaz fps oyuncusu değilseniz fark edilmiyor drift konusuda aynı şekilde

xbox'ın malzeme kalitesi çok iyi garanti ve servisleri çok iyi onun dışında kişisel tercih
Kamera kendi kendine dönünce gelen pişmanlık hissi

Stick drift kaçınılmaz Xbox kolu için
hardcore oynayanlar hall effect gibi teknolojilerden gidebilir ama daha çok arada hikaye girerim forza oynar salarım diyenlere xbox daha iyi olur adamların servisi cidden kaliteli kolumu kaç defa gönderdim hep ya hızlı tamir ya da değişim

Garanti varsa cihazı değiştiriyorlar; tamir veya yedek parça satışı yapmıyorlar. Garanti kapsamı bundan ibaret. Sadece Elite modeli için tamir hizmeti sunuluyor. Bu yüzden “çok iyi” denebilir mi emin değilim; en azından garanti sonrasında ücretli destek verseler çok daha iyi olurdu.

Garanti varsa cihazı değiştiriyorlar; tamir veya yedek parça satışı yapmıyorlar. Garanti kapsamı bundan ibaret. Sadece Elite modeli için tamir hizmeti sunuluyor. Bu yüzden “çok iyi” denebilir mi emin değilim; en azından garanti sonrasında ücretli destek verseler çok daha iyi olurdu.
yani gamesir, 8bitdo gibi yan markalara göre çok büyük artısı var şimdi yarın gamesir alsan ve kablosuz modu kopmaya başlasa kime danışacaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,304
Üyeler
183,974
Son üye
_frozen
Geri