Lemniscate
80+
Dahası
gumrukte kalma sansi yok sinir 150 dolarAlıntıyı görüntülegamesir nova lite alıcagım yaklaşık 830 TL yapıyor gümrükte kalabilir mi acaba tek endişem o
150 dolar ve üstü kalıyor yani bir de vergi alamadıgından dolayı bırakabilir mi acaba ?gumrukte kalma sansi yok sinir 150
Nasıl ödeyecegimvergisini ödeyeceksin.
vergi almadigindan dolayi gumrukte kalmaz kargo sirketi turkiyeye getirir turkiyede ptt'ye verirlerse vergi cikar baska kargoya verirlerse vergi cikmaz.150 dolar ve üstü kalıyor yani bir de vergi alamadıgından dolayı bırakabilir mi acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl ödeyecegim
vergiyi kapıda mı öderiz öyle bir durum olursa ? ve 25 dolarlık malın vergisi ne kadar olur ?vergi almadigindan dolayi gumrukte kalmaz kargo sirketi turkiyeye getirir turkiyede ptt'ye verirlerse vergi cikar baska kargoya verirlerse vergi cikmaz.
300 TL gibi bişi olur bence umarım gümrük te kalma gibi bir şey olmazvergiyi kapıda mı öderiz öyle bir durum olursa ? ve 25 dolarlık malın vergisi ne kadar olur ?
Kapıda ödersin, genelde random vergi yazıyorlar gümrükte.vergiyi kapıda mı öderiz öyle bir durum olursa ? ve 25 dolarlık malın vergisi ne kadar olur ?
random derken belli bir şey yok mu ? mesela oyun konsollarında vergi %20 vergi olarak o kadar koymaları gerekmez mi ? bilmediğimden soruyorumKapıda ödersin, genelde random vergi yazıyorlar gümrükte.
Geçen kampanyadan ücretsiz klavye aldık. Çinden geldi herkese farklı vergi yazmışlar birine 300 birine 700 bana 900 civarı bir şey yazmışlar. Vergiyi internetten satın alırken ödemezsen random vergi yazıyorlar benim anladığım kadarıyla.random derken belli bir şey yok mu ? mesela oyun konsollarında vergi %20 vergi olarak o kadar koymaları gerekmez mi ? bilmediğimden soruyorum
anladım teşekkür ederimGeçen kampanyadan ücretsiz klavye aldık. Çinden geldi herkese farklı vergi yazmışlar birine 300 birine 700 bana 900 civarı bir şey yazmışlar. Vergiyi satın alırken ödemezsen random vergi yazıyorlar benim anladığım kadarıyla.
Bu ürün gönderilmiyor da olabilir ona bakmak lazım.