federalper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,031
Hocam T7'nin Xbox lisanslı olduğunu yeni gördüm daha çok işimi görür. Mail atıp Nova Lite siparişimin iptal edilmesini istesem ederler mi ?HONEY10OFF var bildiğim
Hocam T7'nin Xbox lisanslı olduğunu yeni gördüm daha çok işimi görür. Mail atıp Nova Lite siparişimin iptal edilmesini istesem ederler mi ?HONEY10OFF var bildiğim
Hocam whatgeek bana siparişte tuttum diye 10 dolar kod verdi 15 dolara geliyo 2 liteYun ile yollamıyorlar şu an 4px'e verildi benim kargo. Whatgeek için WGNEW5 kodunu kullanın
10 dolar da shipping var 25 e gelmiş oluyorHocam whatgeek bana siparişte tuttum diye 10 dolar kod verdi 15 dolara geliyo 2 lite
Hadi ya almasam mı zaman10 dolar da shipping var 25 e gelmiş oluyor
13 dolara düz nova lite daha mantıklı gibiHadi ya almasam mı zaman![]()
Evet hocam ya onu sipariş geçicem13 dolara düz nova lite daha mantıklı gibi
25 dolar çok iyi fiyat bana sorarsanız. AlınırHadi ya almasam mı zaman![]()
Öğrenci olunca hocam fazla geliyoe.25 dolar çok iyi fiyat bana sorarsanız. Alınır
Tr fiyatı yüksek ihtimal 2k civarı olacağı için demiştim ama evet. Bütçe açısından nova lite daha mantıklıÖğrenci olunca hocam fazla geliyoe.
Order no da yaz bide siparişin SS ini attım benSadece isim, soyisim ve t.c. kimlik numarasını iletmemiz yeterli olacaktır değil mi
1 ve 2 arasında ne farklar var hocam25 dolar çok iyi fiyat bana sorarsanız. Alınır
Siparişi ne zaman verdiniz hocam?Sitede PD2025 kodu ile ürünlerde %20 indirim oluyor. Mail yoluyla 4px aracılı gönderilmesini isterseniz de yüksek ihtimalle vergi çıkmıyor. 30 euro altı siparişler de gümrüğe takılmıyor. Üstünde new yazan ürünler hariç tüm ürünlerde kullanılabiliyor bu kod lakin gamesir T7 ve nova lite ekstra indirimde olduklarından bu indirim koduyla en kârlı ürünler şu anda. Benim siparişim belirtmememe rağmen 4px ile gönderiliyor. Matematiğim yanlış değilse yaklaşık 43 dolara kadar olan ürünler 30 euro altına geliyor.![]()
GameSir Nova Lite Multiplatform Controller
GameSir Nova Lite equips Hall Effect sticks, ensuring a long lifespan of the controller, say goodbye to stick drift. Featuring analog triggers, 20Hz Turbo function,gamesir.com
2de dpad ve bumperlar daha iyi, trigger lock var, 1000hz polling rate var, ekstra arka buton var, pc uygulaması desteği var1 ve 2 arasında ne farklar var hocam
2 gün önce t7 aldım dün kargoya verildiSiparişi ne zaman verdiniz hocam?