- Reaksiyon skoru
- 740
Sahte para versem anlar mıKapıda nakit ödüyon.
Sahte para versem anlar mıKapıda nakit ödüyon.
gelir rahat trde urunhttps://www.17track.net/en burda yazıyordur gir bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence gelmez o zamana daha gümrüğe bile girmedi bi de araya hafta sonu girdi.
istanbulda yaşıyosan belki gelir. perşembe günü sabah indi uçak hala ilerleme yok. araya cumartesi pazar girdi bide çalışıyor mu gümrük bilmiyorum muhtemelen çalışmıyordur.gelir rahat trde urun
ayni pazaresi gumrukten gecer sali kargo carsamba geliristanbulda yaşıyosan belki gelir. perşembe günü sabah indi uçak hala ilerleme yok. araya cumartesi pazar girdi bide çalışıyor mu gümrük bilmiyorum muhtemelen çalışmıyordur.
Taş gibi gamepad gelsin Fifa ultimate teamda akacazGörüntüsünü merak edenler için fotoğraf.
+pcde kullanmak için wireless usb alıcı ve taşıma kabı da veriyorlar
Harbiden iyi gamepad bir tek üsteki rb lb tuşları biraz orta kalite hissettiriyor onun haricinde xbox kolundan kalite olarak çok bir farkı yok.Taş gibi gamepad gelsin Fifa ultimate teamda akacaz
sizde mi gamesirdeki indirimden almıştınız ürünüHarbiden iyi gamepad bir tek üsteki rb lb tuşları biraz orta kalite hissettiriyor onun haricinde xbox kolundan kalite olarak çok bir farkı yok.
Yok ben bundan 1-1.5 yıl önce aliexpressdeki indirimlerden almıştım, yanlış hatırlamıyorsam 426TL'ye aldım vergi dahil. (şu an vergiler, fiyatlar arttı)sizde mi gamesirdeki indirimden almıştınız ürünü
size hangi kargo ile yollanmıştı. benimkini 4px e vermişler. takip kodum IL ile başlayıp CN ile bitiyor. ptt gözüküyordaBenimkini surat kargo devralmis pazartesi gelir
oha şansa bak hayırlı olsun hocam :dBenimkini surat kargo devralmis pazartesi gelir
Nasıl oldu bu? Keske bizdede aynisi olsa diyecegim ama sistemde gözüküyor PTTnin. Sizde var mıydı bu durum?Benimkini surat kargo devralmis pazartesi gelir
tezgah lan buBenimkini surat kargo devralmis pazartesi gelir