Gamesir'in kendi sitesinden Türkiye'ye gonderim yapiliyor mu veya alan var mi?

Daha ucuza gelir evet. Üstte de yazdığım gibi satın alım yapmadan önce veya yaptıktan sonra mail atarak 27 euro altı gösterilmesini istediğinizi çünkü eğer gönderim ücreti yoksa 27 euro üstü ürünlerin gümrükten geçmeyeceğini, 20 dolar civarında gösterirlerse çok iyi olacağını söyleyerek mail atabilirsiniz sitelerindeki support adresine. Kapıda sadece vergi ödeyeceksiniz geldiğinde çünkü vergisi ön ödemeli kargo şirketiyle çalışmıyor gamesir.
Bunu acaba farklı bi yerden Flydigi Apex 5 için de yapabilir miyim onu düşünüyorum tabi onun fiyatı çok daha fazla ama birileri denemiş olabilir.

Bunu acaba farklı bi yerden Flydigi Apex 5 için de yapabilir miyim onu düşünüyorum tabi onun fiyatı çok daha fazla ama birileri denemiş olabilir.
MinixPC gönderim yapıyor, ancak özel sürüm alacaksanız gümrükte takılma ihtimali olabilir. Ayrıca tek seferde tek kutu almanızı öneriyorum.
Örneğin, ürünleri bundle halinde alırsanız Flydigi Apex 5’te her ürün ayrı kutuda geldiği için takılma riski artıyor ve bu durum yaşanabiliyor. Özel sürümlerin kutuları genelde gösterişli olduğundan yine gümrükte takılma ihtimali var. Bu yüzden sorumluluk tamamen size ait; ürün gümrükte takılırsa MinixPC’nin bu konuda ilgilenmediğini biliyorum.

MinixPC gönderim yapıyor, ancak özel sürüm alacaksanız gümrükte takılma ihtimali olabilir. Ayrıca tek seferde tek kutu almanızı öneriyorum.
Örneğin, ürünleri bundle halinde alırsanız Flydigi Apex 5’te her ürün ayrı kutuda geldiği için takılma riski artıyor ve bu durum yaşanabiliyor. Özel sürümlerin kutuları genelde gösterişli olduğundan yine gümrükte takılma ihtimali var. Bu yüzden sorumluluk tamamen size ait; ürün gümrükte takılırsa MinixPC’nin bu konuda ilgilenmediğini biliyorum.
O zaman sadece Flydigi Apex 5 aldığım senaryoda tek kutu oluyor dimi?

Anladım teşekkür ederim.Acaba böyle bi durumda vergi ne kadar oluyor 6000 galiba kendi fiyatı, tabi gümrük limitinin altındaki vergiden bahsediyorum.
MinixPC’de vergi çıkmıyor diye biliyorum, ama emin değilim. @MUKAN bu konuda size daha detaylı bilgi verebilir; kendisinin MinixPC üzerinden daha önce alışverişleri oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,823
Üyeler
184,689
Son üye
izufps
Geri