Ventusz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,509
@Kürşat Kütükçü kardeşim almaya değer mi sence modart veya vok beklemek daha mı iyi olur ki onların fiyatı pek uygun olacak gibi gelmedi
ısıtma iyidir de soğutme belki iyi olmayabilirekran kartının ısıtma performansı pek iyi değil
Bence çok bir şey yapmıyorsan gerek yok sistemin iyi bende imzadaki apu sistemi kullanıyordum sattım eski bir pc ile takılıyorum acelem yok bakıyorum yavaştan indirimlerle güzel bir kasa toplamak istiyorum2060lı i3 sistemim var zaten değişeyim dedim parça kalitesi güzel işlemci soru işareti
pardon yanlış yazmışım eyşguwqayqguplısıtma iyidir de soğutme belki iyi olmayabilir![]()
Montajsız gelme ihtimali var mı?Bu sefer montaj seçeneğide koymamışlar sanki çok iyi montajlıyorlarya
Ben almadım@Kürşat Kütükçü Sistemi aldım reis h.o'mu g.o'mu![]()
Ben bekliyorum knka sabreden muradına erermis@Kürşat Kütükçü kardeşim almaya değer mi sence modart veya vok beklemek daha mı iyi olur ki onların fiyatı pek uygun olacak gibi gelmedi
1 haftadır sistem bakıyorum bunun üstüne süper gibi duruyor sistem çünkühadi 15 olsun her türlü kullanmak için alınır
Bende bırakıyorum çok içime sinmedi açıkçasıBen almadım
Ben bekliyorum knka sabreden muradına erermis
Alan bırakıyor ondanStok var bende