Öneri Gametech Güvenilir mi?

arkadaşlar bu siteden kasa alıcam güvenilir mi ?

bu markayı ilk kez gördüm bunun yerine 290tl civarına zalman s2 veya 305tl civarına zalman s3 alabilirsin görüntü olarak sade kasalardır ama zalman kalitesine sahiptirler

Özenilmiş, uğraşılmış.

Ürün görsel olarak kötü görünmüyor. Gideri var.
Ama kaliteli mi bilemem. İlk kez gördüm.
Zaten o tarz kasaların hemen hemen hepsi bu fiyatlarda satılıyor.

Oldukça güzel bir kasaya benziyor. Fiyatına göre çok iyi bir kasa :)

Dark Guardian mini öneririm 8 fan yeri mevcut aldın zaman 4 fanlı geliyor 3 önde 1 arkada temper camlı çok güzel önde güzel bi guardian ve sparta resmi var içi çok geniş her yerden hava alıyor ve filtreleri var altta ve üstte mıknatıslı

Dark Guardian mini öneririm 8 fan yeri mevcut aldın zaman 4 fanlı geliyor 3 önde 1 arkada temper camlı çok güzel önde güzel bi guardian ve sparta resmi var içi çok geniş her yerden hava alıyor ve filtreleri var altta ve üstte mıknatıslı

Bu da video

8 fan yeri mevcut

Link ile önerdiğin kasanın FAN açıklaması. ( Dark Guardian )

Fanlar ve Fan YuvalarıÖn Panel : 3x 12cm Dual Ring Fixed RGB LED'li fan ( Takılı Olarak Gelmektedir )
Arka Panel : 1x 12cm Dual Ring Fixed RGB LED'li fan ( Takılı Olarak Gelmektedir )
Üst Panel : 2x 12cm Fan Boşluğu

4 takılı + 2 boş = Max. 6 fan yuvası var.

İki kasanın da özellik ve tasarımları hemen hemen aynı
Arkadaşın "ucuz" diye sorgulayıp tavsiye istediği kasa ile Dark Guardian arasında +100 TL fark var.
-----
Videosunu attığın kasa da Dark Sentinel;
Açıklaması;
Fan Yuvaları5x12cm

Link ile önerdiğin kasanın FAN açıklaması. ( Dark Guardian )

Fanlar ve Fan YuvalarıÖn Panel : 3x 12cm Dual Ring Fixed RGB LED'li fan ( Takılı Olarak Gelmektedir )
Arka Panel : 1x 12cm Dual Ring Fixed RGB LED'li fan ( Takılı Olarak Gelmektedir )
Üst Panel : 2x 12cm Fan Boşluğu

4 takılı + 2 boş = Max. 6 fan yuvası var.

İki kasanın da özellik ve tasarımları hemen hemen aynı
Arkadaşın "ucuz" diye sorgulayıp tavsiye istediği kasa ile Dark Guardian arasında +100 TL fark var.
-----
Videosunu attığın kasa da Dark Sentinel;
Açıklaması;
Fan Yuvaları5x12cm
Kardeşim kasayı ben kendim evde kullanıyom önde 3 tane arkada 1 tane üstte 2 tane ve altta 2 tane olmak üzere 8 fanlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,784
Üyeler
197,043
Son üye
hones77
Geri