Cristo20
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 239
kasa güzel duruyor açıkçası 7 tanede fan ile sorun yaşayacağını pek düşünmüyorum soğutma olarak mesh çok daha iyidir ama görüntüye önem veriyorsan alınabilecek en ucuz full cam kasaArkadaşlar merhaba şu an thermaltake t25 kasam mevcut ekran kartım rog strix 6750xt kasaya ucu ucuna sığıyor bunaltıcı bir görüntü oluyor haliyle bu kasayı almayı planlıyorum hem görsel hem boyut açısından önerir misiniz ?
üste 3 fan daha takıp içeriye hava vermesini sağlasam ?ne kadar güzel gözüksede soğutma açısından iyi değil lian li ve nzxt h9 ların bile o kadar iyi değil diye duydum görüntü olarak tatmin edici kasalar olarak düşünün pek bir şey beklemeyen alttan yere 10cm yükseklikten ne kadar bir hava çekebilir sadece atmaya yarıyor sıcak havayı 6 fan öyle düşün güzelce hava alamazsa atamaz. Bence mesh üst fan 360mm ön fan 360mm fan girişi olan bir kasa almanız daha mantıklı olur.
üste 3 fan daha takıp içeriye hava vermesini sağlasam?
her türlü soğutur ortalama bir mesh kasayla çok benzer performans verir bu kasa 7 fan ile
Sağlıklı olmaz ortada hava karışır ne adam akkılı atar nede adam akıllı alır.üste 3 fan daha takıp içeriye hava vermesini sağlasam ?
Arkadaşlar merhaba şu an thermaltake t25 kasam mevcut ekran kartım rog strix 6750xt kasaya ucu ucuna sığıyor bunaltıcı bir görüntü oluyor haliyle bu kasayı almayı planlıyorum hem görsel hem boyut açısından önerir misiniz ?
2700 müş ama benim attığım ile farkı ne ? bir de benim parçalarım hep siyah bunun içinde kötü bir görüntü oluşabilirPower Boost PB-PV005BW Sea View USB 3.0, ATX 7 x ARGB Fanlı Beyaz Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Power Boost PB-PV005BW Sea View USB 3.0, ATX 7 x ARGB Fanlı Beyaz Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bunu al 2336 TL ye
siyahının stoğu kalmamış beyaz olan vatan kartla 2336 tl2700 müş ama benim attığım ile farkı ne ? bir de benim parçalarım hep siyah bunun içinde kötü bir görüntü oluşabilir