montenegro98
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 466
sistemim vok friday 2 psu ve fan değişeceğim bu attıklarım nasıl veya önerecebileceğiniz varmı? daha çok klasikleşmiş çoğu kişinin severek kullandığı ürünler arıyorum ama 2 ürün kategorisinden de anlamıyorum gametech markasını da bilmiyorum
www.akakce.com
www.trendyol.com
ekstra olarak çok hikayeli oyun indireceğim için 1 tb ssd bakıyorum ssd de önerebilirsiniz
GAMETECH 750WATT 80 PLUS GOLD 14CM SESSİZ FAN MODÜLER POWER SUPPLY Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GAMETECH 750WATT 80 PLUS GOLD 14CM SESSİZ FAN MODÜLER POWER SUPPLY fiyatlarını Akakçe ile takip et! GAMETECH 750WATT 80 PLUS GOLD 14CM SESSİZ FAN MODÜLER POWER SUPPLY özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
GAMETECH Freezer Hd 2.4 Çift Rainbow Fanlı 4x Bakır Borulu Performans Serisi Kule Tipi Işlemci Fanı - Fiyatı, Yorumları
Freezer Hd 2.4 Çift Rainbow Fanlı 4x Bakır Borulu Performans Serisi Kule Tipi Işlemci Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
ekstra olarak çok hikayeli oyun indireceğim için 1 tb ssd bakıyorum ssd de önerebilirsiniz