bütçe nedir?Merhaba dostlar benım sıze bir sorum olucak ana kart degişimi yapmak istiyorum örneğin asus rog strix b550-e gaming gibi daha iyi tercihleriniz olursa gosten gecirmek isterim iyi forumlar neşeli kalın
6 bin ve bır tık üstübütçe nedir?
Gigabyte H410M H V3 GAMING ANAKARTMerhaba dostlar benım sıze bir sorum olucak ana kart degişimi yapmak istiyorum örneğin asus rog strix b550-e gaming gibi daha iyi tercihleriniz olursa gosten gecirmek isterim iyi forumlar neşeli kalın
Hmm 1 saniye beklermisin6 bin ve bır tık üstü
ilk tercihim olmazdı bu ama saol dostum öneri icinGigabyte H410M H V3 GAMING ANAKART
tamamdır dostumGigabyte H410M H V3 GAMING ANAKART
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hmm 1 saniye beklermisin
işlemcin nedir?Merhaba dostlar benım sıze bir sorum olucak ana kart degişimi yapmak istiyorum örneğin asus rog strix b550-e gaming gibi daha iyi tercihleriniz olursa gosten gecirmek isterim iyi forumlar neşeli kalın
intel core i5 12400fişlemcin nedir?
B550 ye geçicek birine niye h410 öneriyon knk işlemcisi AMD belli zatenGigabyte H410M H V3 GAMING ANAKART
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hmm 1 saniye beklermisin
B550 ye geçemezsin ki h610 b660 z590 bakman gerek.intel core i5 12400f
Fiyati sonra söylediB550 ye geçicek birine niye h410 öneriyon knk işlemcisi AMD belli zaten
intel core i5 12400f
B550 ye geçicek birine niye h410 öneriyon knk işlemcisi AMD belli zaten
b550 anakart kullanamazsınız çünkü amd chipsetli bir anakart, sizin işlemciniz ise intel, bu yüzden b660 bakabilirsinizintel core i5 12400f