Gurkanpiro
80+ Platinum
gereksız bekletıyorİade konusu dışında ne sıkıntısı var ki.
gereksız bekletıyorİade konusu dışında ne sıkıntısı var ki.
Hayda çok övülen bir marka hocam niye sıkıntılı garantisiwraıth tr yanı tr garantılı ama cok sıkıntısı var garantısının haberınız olsun
paranızı her turlu alırsınız zaten amazon bu konuda sorun cıkartacagını sanmamthh başvurmak için fatura gerekiyor. ortada fatura yok.
Faturan kesilmiştir PC den amazona gir siparişlerim kısmından faturanı yazdırthh başvurmak için fatura gerekmiyor mu?
bekletıyorHayda çok övülen bir marka hocam niye sıkıntılı garantisi
yok baktım.Faturan kesilmiştir PC den amazona gir siparişlerim kısmından faturanı yazdır
1 ay sonra gelen parayı bekleyeceğim.paranızı her turlu alırsınız zaten amazon bu konuda sorun cıkartacagını sanmam
e kadar zaman Max 21 iş günü garanti muhabbetibekletıyor
Üzülme bro ürün gelirse bence iade et haketmiyor satıcı paranı kazanmayıyok baktım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 ay sonra gelen parayı bekleyeceğim.
bu duruma düşmeyi hakkedecek ne yaptım? insanları dolandıran kişiler bu ülkede neden hep kazanıyor?
Havit gamenote nasıl hocam 799tl birde reddragon k617 var sanırım Fizz diye geçiyor 1100 küsur tlbekletıyor
İnce hesap bir hafta bekletip en sonunda siparişimi iptal etti sadece satıcı İncehesap oldugu için bile almamAgam doğru diyonda alıyoruz satıcı göndermiyor nasıl bir satıcı ya denk geldik bilmiyorum keyfe keder iş yapıyor herhalde
Gaming gecesinden klavye alasim var ama ne alsam bilemiyorum var mı öneri hocam reddragon k617 var yada havit game note var 799 TL ye iyi midirİnce hesap bir hafta bekletip en sonunda siparişimi iptal etti sadece satıcı İncehesap oldugu için bile almam
Dostum iki klavye hakında bilgim yok maalesefGaming gecesinden klavye alasim var ama ne alsam bilemiyorum var mı öneri hocam reddragon k617 var yada havit game note var 799 TL ye iyi midir