Konuştum cozumlenmediyazaydınız amazona
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne var hocam tatlı 1000 3500 4000 Max civarıWraith'den beğendiğiniz klavyeyi alabilirsiniz.
Klavyeler
wraithesports.com
Konuştum cozumlenmediyazaydınız amazona
Ne var hocam tatlı 1000 3500 4000 Max civarıWraith'den beğendiğiniz klavyeyi alabilirsiniz.
Klavyeler
wraithesports.com
ak820 pronun benzerı darmoshark k8 varKonuştum cozumlenmedi
Ne var hocam tatlı 1000 3500 4000 Max civarı
Çok iyiye toplamışsınız hocam Gmk87'ye 5000 TL vereceğime gider manyetik switch klavye alırım aşırı saçma fiyat.1900tlye gmk87 akko switch klavye toplamıştım 4 5 ay önce şimdi buna 5000 lira diyorlar
Olmasa custom yapacaktım yapamadım1900tlye gmk87 akko switch klavye toplamıştım 4 5 ay önce şimdi buna 5000 lira diyorlar
Amazondan aldım göndermedi bir
arkadaş daha vardı onada gönder memiş ürünü @otherworld geldi mi hocam ürün eline
gelmedi...Amazondan aldım göndermedi bir
arkadaş daha vardı onada gönder memiş ürünü @otherworld geldi mi hocam ürün eline
yazdım. amazon müşteri hizmetleri 14 gün beklememi söyledi. başka türlü işlem yapmıyorlarmış. çok pis sövüyorum...yazaydınız amazona
basvurun thh ye gıtsıngelmedi...
Amazondan verdiğim sipariş
14 ekimde amazondan ekte paylaştığım klavyeyi sipariş ettim. Satıcı ares adında birisi. 16 ekimde kargoya veriyor. 17 ekim de, kolay gelsin kargo firmasından teslim edeceği ile ilgili mesaj geliyor. evde olduğumu işaretliyorum. yalnız kargo takibini yapmaya çalıştığımda kargo hareketlerini...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
yazdım. amazon müşteri hizmetleri 14 gün beklememi söyledi. başka türlü işlem yapmıyorlarmış. çok pis sövüyorum...
14 ekimde amazondan ekte paylaştığım klavyeyi sipariş ettim. Satıcı ares adında birisi. 16 ekimde kargoya veriyor. 17 ekim de, kolay gelsin kargo firmasından teslim edeceği ile ilgili mesaj geliyor. evde olduğumu işaretliyorum. yalnız kargo takibini yapmaya çalıştığımda kargo hareketlerini...forum.donanimarsivi.com
Link var mı linkak820 pronun benzerı darmoshark k8 var
Link var mı link
Eyvah bea ben iyi ki iptal ettim yoksa benimde dolandiracaklar dı demekkigelmedi...
14 ekimde amazondan ekte paylaştığım klavyeyi sipariş ettim. Satıcı ares adında birisi. 16 ekimde kargoya veriyor. 17 ekim de, kolay gelsin kargo firmasından teslim edeceği ile ilgili mesaj geliyor. evde olduğumu işaretliyorum. yalnız kargo takibini yapmaya çalıştığımda kargo hareketlerini...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
yazdım. amazon müşteri hizmetleri 14 gün beklememi söyledi. başka türlü işlem yapmıyorlarmış. çok pis sövüyorum...
14 ekimde amazondan ekte paylaştığım klavyeyi sipariş ettim. Satıcı ares adında birisi. 16 ekimde kargoya veriyor. 17 ekim de, kolay gelsin kargo firmasından teslim edeceği ile ilgili mesaj geliyor. evde olduğumu işaretliyorum. yalnız kargo takibini yapmaya çalıştığımda kargo hareketlerini...forum.donanimarsivi.com
Ürün tr garantili miDarmoshark K8 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
wraıth tr yanı tr garantılı ama cok sıkıntısı var garantısının haberınız olsunEyvah bea ben iyi ki iptal ettim yoksa benimde dolandiracaklar dı demekki
Ürün tr garantili mi
İade konusu dışında ne sıkıntısı var ki.wraıth tr yanı tr garantılı ama cok sıkıntısı var garantısının haberınız olsun
thh başvurmak için fatura gerekmiyor mu?basvurun thh ye gıtsın