Neler Yeni

gaming gecesi hakkında bunu gördüm ne düşünüyorsunuz

Rammstein

80+ Silver

of99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Eren Karadeniz
ben incehesaptan pc aldım sorunsuz 1 haftada geldi ama bilmiyorum belki ürünleri test edip de yolluyor olabilirler.

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence doğru değil Technopat dakiler de çok abartıyorlar
aynen technopat takiler herşeyi abartıyor sinir oluyorum ordakilere .mesela adam rampage gameğpoower kulaklık soruyor bu nasıl diyor bütçe sınırım bu diyip 200 300 tl lik kulaklık soruyor.adamlar diyor ki o markalar kötü üstüne para koy diyip 800 1600 tl lik kulaklık öneriyorlar şaka gibi ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben incehesaptan PC aldım sorunsuz 1 haftada geldi ama bilmiyorum belki ürünleri test edip de yolluyor olabilirler.
aynen test ediyor da olabilirler orada konuda biri de yazmıştı aynısını

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bazı urunler için haklılar çok ucuzlamıyor HATTA 4000TLLİK Ürünü 5000 e koyup 3599TL ye Veriyorlar 1400TL İndirimle aldım sanıyorsun ama piyasada en ucuza göre 400TL Karın olmus
fakat bazı ürünler çok ucuz oluyor
3-4 hafta içinde aynı gelen urun 50tl daha ucuza geldi
benim aldıgım monitör geçen aydaki gaming gecesindede aynı fiyattan geldi ben 2 hafta önceki cuma gecesinden almıştım
Değişebiliyor fiyatlar piyasayı iyi araştırıp kararlaştırmak lazım

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Şöyle diyeyim. Tüm alışverişlerimi neredeyse incehesaptan yapıyorum gaming gecesinden de bir çok ürün aldım. Hiçbir sorunu yok ve 0 dı. Herhangi bir sorun dahilinde geri verebilirsiniz. Kasa ve psu iade etmiştim. Fiyat konusuna gelirsek indirimlerin bir çoğu doğru. Her gecede tabi ki 1,2 ürün fiyatı abartılı bir şekilde yalan olabiliyor. Gerisi gayet iyi.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Üstünü çizdiği fiyatın hiç bir önemi yok.
İsterse oraya 456.000 TL yazsın.
Satın aldığın fiyat zaten piyasadaki en düşük fiyat oluyor.
Yani sonuca bakmak lazım.

"Kullanılmış, 2. el ürün" olayı da çok saçma.
Sayfa içerisinde bunu belirtmeden satış yapması da yasal değil zaten.
Eğer bu şekilde bir işlem yapsa, başı çok kez yanardı.

Gaming Gecesi ile ilgili ürün alan 100 kişi varsa neredeyse hepsi alışverişlerden memnun.
Ürün ile ilgili bir sorun yaşayan olursa da, zaten firma ile garanti vs. aracılığı ile halledebiliyor.

Yani gerek yok böyle boş şeylere.
Bazen bu tarz karalama yapan kişilerin;
"Diğer insanların fırsatlara ilgi göstermemesini ve satıştaki ürünleri kendilerinin alabilmesi için ortam hazırlamaya çalıştığını" düşünüyorum.

Çünkü bu iddialar "kolada fare kanı var" diyerek, bilmeyen birine kola yerine başka şeyler içirmeye çalışmaya benziyor.

Top Bottom