Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Corsair void elite rgb kulaklığı indirimli diye koydukları fiyatın yaklaşık 500 lira kadar aşağısını pek zahmete girmeden bulmak mümkün. Satıcıları araştırmadığımı belirtmek isterim ama iki haftadır gaming gecesi diye o kulaklığı o fiyata koyuyor olmaları dikkatimi çekiyor. Siteden bazı ürünleri alırken bir tık daha araştırmak gerek.

Kulaklığı öglen kargoya vermişler hızlılar 😂 iş görür dimi ya cs go da kötü değildir herhalde
JD 710 kullandım buda görünümü dışında aynıdır bence.Yazılımını indirirsen daha fazla kontrol edebilirsin kulaklığı.CS de sesi kısıyordum ben sesi baya yüksek ve ses kasması iyi.
Not: 711 i bende alabildim 😊

desene ozaman iyi işimizi görücek 🙏😇 pazartesi elimde olur acayip merak ediyorum ses kasma nasıl.

Kulaklığı öglen kargoya vermişler hızlılar 😂 iş görür dimi ya cs go da kötü değildir herhalde
Evet, Valorant - CS:GO gibi oyunlarda işinizi fazlasıyla görecektir. Rakiplerinizin yerlerini falan algılarsınız.
Zaten indirimsiz 200-300 TL arasında satılan bir model. (200 TL=$13 --- 300 TL=$19)
Çok bir şey beklememek lazım. İleride daha iyisini alırsınız. O zamana kadar sizi götürür.

Abdullah çok eskiden 3 modeli de kıyaslamıştı. Tasarım dışında birbirlerinin aynısı diyebiliriz.
1321.png

Beyler asus rog gladius 2 kullanan var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İtopyada indirime girmiş alcam önerir misiniz

geçen hafta iyiydi 65 e alıp 150 ye sattım 20 dk durmadı ilanda, bakalım bugünde ekmek çıkacak bişi gelecek mi :)

geçen gün instagram üzerinden anket yapmışlardı (incehesap hesabında) haftanın yıldızı tarzında bir şey yazıyor yazırdu tam hatırlamıyorum belki gene verirler

Bugün yine 300 adetlik ürün satılır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,055
Üyeler
185,665
Son üye
Keremözcan
Geri