Smtcee
80+ Bronze
Dahası
99₺ den klavye bekliyorum benİhtimal dahilinde 49₺ veya 99₺ bekliyorum ben. 3te3 yapan birisi olarak.
99₺ den klavye bekliyorum benİhtimal dahilinde 49₺ veya 99₺ bekliyorum ben. 3te3 yapan birisi olarak.
Letgo sahibinden gibi yerlerde satıyorlar.siz bu 1tl 49tl falan aldığınız ürünleri nabıyonuz kara borsa da mı satıyorsunuz
Youtube da var.geçmiş haftaların ekran görüntüsü var mı bildiğiniz biyerde
Ben kullanıyorumLetgo sahibinden gibi yerlerde satıyorlar.
Yada yedek duruyorBen kullanıyorum
ben alıp satmayı düşünüyorum ekipman açısından herşeyim iyisiz bu 1tl 49tl falan aldığınız ürünleri nabıyonuz kara borsa da mı satıyorsunuz
Geçtiğimiz çarşamba günü seçilmiş sanırım ama ne seçildi bilgi yok.Bu anket olayında ''Klavye'' olacaksa direk onu seçelim. Kulaklık, mouse, mousepad zaten geldi önceden.
Alıntıyı görüntüle
Bence de bi mouse alamadım gerisini almıştım klavye ye de ihtiyaç var.Bu anket olayında ''Klavye'' olacaksa direk onu seçelim. Kulaklık, mouse, mousepad zaten geldi önceden.
Alıntıyı görüntüle
1 tl ye aldığım mousepad büyük geldiği için paspasa çevirdim .d ışıklı mışıqlı güzel duruyor akşam.siz bu 1tl 49tl falan aldığınız ürünleri nabıyonuz kara borsa da mı satıyorsunuz
Ankete nasıl katılacağız yada sonlandımı anketBu anket olayında ''Klavye'' olacaksa direk onu seçelim. Kulaklık, mouse, mousepad zaten geldi önceden.
Alıntıyı görüntüle