Ziona
80+ Silver
incehesaap'a gir orda gaming gecesi var bi kaç ürün gözüküyor şu an.Nereden öğrendin hocam?
incehesaap'a gir orda gaming gecesi var bi kaç ürün gözüküyor şu an.Nereden öğrendin hocam?
Yaaa ulan keşke klavye seçselermiş instagram tayfanın kulaklık veya ssd abandığına eminimSSD, RAM, KULAKLIK ve KLAVYE varmış. Umarım klavyeyi seçmişlerdir.
İnstagram hesabında yorumlarda gördüm. Saydığım 4 ürünü ankete koymuşlar ama ne seçmişler bilmiyorumNereden öğrendin hocam?
Bence 3500 altı olmazsa ayıp olur Bir hafta falan önce 3500'e falan bulunuyordu.Dün 3800e aldım bu sabah içime doğdu belki incehesapta gelir diye ve geldi eğer 3800den ucuz olmazsa ayıp olur
Sadece 1 ürüne cok güzel indirim oluyor. genel olarak buyuk bir indirim olacagını sanmamBu haftada çok ucuza bir ürün satılacak mı yoksa standart indirimler mi olacak?
Sen klavye istiyon biz de ssd istiyoz napalım hocamYaaa ulan keşke klavye seçselermiş instagram tayfanın kulaklık veya ssd abandığına eminim
ben atıldıktan 10 saat sonra falan bakmıştım, ssd %40la diğerlerine fark atmıştı.Yaaa ulan keşke klavye seçselermiş instagram tayfanın kulaklık veya ssd abandığına eminim
Kısmet hadi bakalımSen klavye istiyon biz de ssd istiyoz napalım hocam
Aha ssd H.oben atıldıktan 10 saat sonra falan bakmıştım, ssd %40la diğerlerine fark atmıştı.
M2 gelse bari sisteme takarımBence Eşek James ssd gelecek, umarım öyle olur