BERKANY
80+ Silver
Dahası
1 adet alınıyorduramden bir adet mi alınıyor sadece iki adet alınabiliyor muydu, ona göre yakacağım sigarayı.
1 adet alınıyorduramden bir adet mi alınıyor sadece iki adet alınabiliyor muydu, ona göre yakacağım sigarayı.
Ne alinabilirdi mesela iptal edebilirim halenHocam giriş seviyesi bir m2 ssd tbw çok düşük 960GB için 80 TBW vardı 480GB'da 40 TBW vardır. Bence 100 lira daha verip sağlam bir model alınabilirdi.
https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-toughpower-pf1-850w-80plus.html mesela bu sepette 3050 oluyor bu alınır mı? hocamsanki bu fiyata 80+ plat olanıda bulunurdu gibi
Bu fiyata ne alınabilirdi
Ben 712 kullandım ama şu an pek bir indirim yok 720 olanı kullanmadım ama bir tek onda indirim varHangisini
ben denedim alamadım hocam 1 adet yukarıda arkadas sipariş etmiş nasip işiramden bir adet mi alınıyor sadece iki adet alınabiliyor muydu, ona göre yakacağım sigarayı.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2 Adet sipariş ettim tanesinden 100TL kâr Allah bereket versin.
Varya hocam taksitSitede taksit yok yoksa makul seviyede bir kaç ürün var fakat çekici gelmiyor peşin almak.
harbiden ekran kartı alırken taksit yapamıyormuyuz öle bir seçeneği göremedim ama en son kısımdamı acaba.Sitede taksit yok yoksa makul seviyede bir kaç ürün var fakat çekici gelmiyor peşin almak.
almayın blue swich pişmanlıktırCalypso 10 numara kilavye yapıştırın ihtiyacınız varsa