Hayırlı uğurlu olsun. Güzel fiyata aldınız her türlü.6600xt hayırlı olsun son stoğu aldım, 170 TL faiz aldı akbank 2+4 taksit oldu, peşin yapıp bankadan böldürsem 3 taksitte 350 TL faiz alıyordu, sitenin taksiti daha cazip.
Aldım ve WD iptal ettimKioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
584 TL sepette
Helal hayırlı olsunAldım ve WD iptal ettim
Ben wd yi tercih ederdim. Bu arkadaşın ömrü kısaAldım ve WD iptal ettim
Ne alaka dostum, Kioxia'nın TBP'si Wd Green'inkinin 3 katından fazla. Birinin 60, diğerinin 200.Ben wd yi tercih ederdim. Bu arkadaşın ömrü kısa
WD giriş seviyesi bir SSD Windows kurulumu bırak oyun için bile riskli TBW çok düşük.Ben wd yi tercih ederdim. Bu arkadaşın ömrü kısa
alınabilir hocamhttps://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-toughpower-pf1-850w-80plus.html mesela bu sepette 3050 oluyor bu alınır mı? hocam
teşekkür ederim daha iyisi size olsun, bir an tereddüt ettim acaba daha da düşer mi diye ama, coğrafyamıza göre zor gibiHayırlı uğurlu olsun. Güzel fiyata aldınız her türlü.
Klavye olursa çok iyi olur. İhtiyacım var.Bu haftanın ürünü ya kulaklık ya da klavye olucak gibi.