ne yavsiye edersinizDaha iyi sıvı soğutmalar tercih edebilirsin onun yerine.
ne yavsiye edersinizDaha iyi sıvı soğutmalar tercih edebilirsin onun yerine.
Niye lan dayıalmayın blue swich pişmanlıktır
Hocam farklı tarayıcılardan 2 adet hesap açtım bunlardan birisi dostumun adresini verdim ilk önce chrome da sipariş verdim sonra operadan tek hesaptan 1 adet indirimle alırsın ikinci adete normal fiyat isterler. Papara sanal kart geçerli diye biliyorum ama emin değilim. Adresinizi ve kartınızı önceden kaydedin hızlı olmak önemli.Valla dostum ben de neden 2. eklenmiyor falan diye uğraşırken sonra herhalde 2.'yi satmıyorlar falan fişman hoop bitti ürünler. Bir dahaki sefere ben de böyle yaparım. Bu arada incehesap'a sanal kartı kaydettirebiliyor muyuz? Çünkü 3-4 dakika içinde bitiyor bu tarz ürünler. Hız çok önemli.
Vade koyuyor hocam ondan dedimVarya hocam taksit
6600XT yapışXFX ekran kartları alınır mı? 6650 XT veya 6600 XT.
Taksit var hocam ama vade koyuyor şahsen vadeli olduğunda cazip gelmiyor tercih etmiyorum ondan öyle söyledim.harbiden ekran kartı alırken taksit yapamıyormuyuz öle bir seçeneği göremedim ama en son kısımdamı acaba.
Hocam bende farklı hesapla 2 adet aldım ikiside aynı adrese kayıtlı sorun olur mu?Hocam farklı tarayıcılardan 2 adet hesap açtım bunlardan birisi dostumun adresini verdim ilk önce chrome da sipariş verdim sonra operadan tek hesaptan 1 adet indirimle alırsın ikinci adete normal fiyat isterler. Papara sanal kart geçerli diye biliyorum ama emin değilim. Adresinizi ve kartınızı önceden kaydedin hızlı olmak önemli.
Onun için ayrı konu açarsanız yardımcı olurlar.Hocam bütçem maksimum 1000 TL ne tavsiye edersiniz?
baban gelip klavyeyi kafanda kırınca anlarsın ben tek yaşıyorum yine de dolaba kaldırdım membran klavye aldımNiye lan dayı
Ne alinabilirdi mesela iptal edebilirim halen
Sorun olur mu bilmiyorum ben garantiye aldım o yüzden dostumun adresini verdim. Daha önce aynı adrese 2'den fazla sipariş veren birisi varsa yardımcı olabilir mi?Hocam bende farklı hesapla 2 adet aldım ikiside aynı adrese kayıtlı sorun olur mu?
siparişten iptal et yapamıyorsan ticket atbeyler sipariş iptali nasıl oluyor?