Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kizaruyu o fiyata önerir misiniz peki
300 TL için bile muamma. Onun sebebi de 300 TL'ye çok fazla seçenek bulunmuyor olması.
Ürünün ne kadar temiz olduğuna bakarım, kutusu-faturası var mı, garantisi var mı diye bakarım.
Sonuçta para veriyorsun, senin de vakti gelince satacağın bir şey. İş başka, arkadaşlık başka derler, bilirsin.

Ben GP Medusa'yı Kasım 2019'da HepsiBurada'dan sıfır olarak 89 TL'ye satın almıştım. O zamanlar piyasası 150-170 TL civarındaydı.
Bugün Medusa'yı 100 liraya bulsam bile sadece satmak için alırım, kafama takmam için çok çaresiz olmam gerekir.
Çünkü bilgisayar başında vakit geçireceksen kulaklık çok büyük önem arz ediyor.
Misal, 5 saat PC'de takılacaksan, 1 saat sonra kulaklık kulağını ağrıttığı için maksimum 2 saat durabiliyorsun.
İstemsizce sinirli oluyorsun, gergin oluyorsun, fevri davranıyorsun vs. vs. rahat olması gerçekten önemli.

Önerdiğiniz bir şey varmı hocam?
İndirimlere ve piyasaya bakmak lazım. Bütçen kötü değil, biraz daha geç alıp bütçene küçük eklemeler de yapabilirsin.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
300 TL için bile muamma. Onun sebebi de 300 TL'ye çok fazla seçenek bulunmuyor olması.
Ürünün ne kadar temiz olduğuna bakarım, kutusu-faturası var mı, garantisi var mı diye bakarım.
Sonuçta para veriyorsun, senin de vakti gelince satacağın bir şey. İş başka, arkadaşlık başka derler, bilirsin.

Ben GP Medusa'yı Kasım 2019'da HepsiBurada'dan sıfır olarak 89 TL'ye satın almıştım. O zamanlar piyasası 150-170 TL civarındaydı.
Bugün Medusa'yı 100 liraya bulsam bile sadece satmak için alırım, kafama takmam için çok çaresiz olmam gerekir.
Çünkü bilgisayar başında vakit geçireceksen kulaklık çok büyük önem arz ediyor.
Misal, 5 saat PC'de takılacaksan, 1 saat sonra kulaklık kulağını ağrıttığı için maksimum 2 saat durabiliyorsun.
İstemsizce sinirli oluyorsun, gergin oluyorsun, fevri davranıyorsun vs. vs. rahat olması gerçekten önemli.

İndirimlere ve piyasaya bakmak lazım. Bütçen kötü değil, biraz daha geç alıp bütçene küçük eklemeler de yapabilirsin.
Medusa kötü müydü hocam? Açıkçası kizaru için pekte kötü yorumlar almadım ben açtığım konuda. O yüzden almayı düşünüyorum

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Medusa kötü müydü hocam? Açıkçası kizaru için pekte kötü yorumlar almadım ben açtığım konuda. O yüzden almayı düşünüyorum
Gözlük kullanıyorsanız Kizaru acıtır onun dışında acıtmıyor. Şahsen kullanıyorum.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dostlar indirimde alınabilecek en mantıklı ürün hangisi gözüküyor?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Orkun
Gene incehesap şaşırtmıyor. MSI Immerse GH20 kulaklığa bakın. İndirimsiz haline 900 küsür yazmış. Piyasada 410 küsür TL ye alabiliyorsunuz. Gene dümen gecesi.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Medusa kötü müydü hocam?
Bu ürünlerin sıkıntısı bu zaten. İlk aldığında "Vay bee, düşündüğümden de iyiymiş. Rahatmış" falan diyorsun.
Bir süre sonra her şekilde seni rahatsız etmeye başlıyor. Nerde o 5 gün önce aldığın kulaklık, eser yok.
Ben Medusa'dan sonra Void Elite modeline geçmiştim. (500 TL ödedim) Satın aldığım dönemde bütçemi çok fazla zorluyordu ama aldım.
1 yıldan fazla oluyor, şu ana kadar 1 kez olsun beni pişman etmedi. Bu yüzden aradaki farkı çok daha iyi anlıyorum.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
logitech masue alınır mı?

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Bu ürünlerin sıkıntısı bu zaten. İlk aldığında "Vay bee, düşündüğümden de iyiymiş. Rahatmış" falan diyorsun.
Bir süre sonra her şekilde seni rahatsız etmeye başlıyor. Nerde o 5 gün önce aldığın kulaklık, eser yok.
Ben Medusa'dan sonra Void Elite modeline geçmiştim. (500 TL ödedim) Satın aldığım dönemde bütçemi çok fazla zorluyordu ama aldım.
1 yıldan fazla oluyor, şu ana kadar 1 kez olsun beni pişman etmedi. Bu yüzden aradaki farkı çok daha iyi anlıyorum.
Yani bilemiyorum alsammı, almasam mı. Karar vermek zor

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Kizaruyu internet kafede kullandım tepemde klima açık olmasına rağmen terletiyor ama ses kalitesi tatmin edici
Hmm o zaman almamak lazım gibi. Şuan hangi kulaklığı kullanıyorsunuz

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yani bilemiyorum alsammı, almasam mı. Karar vermek zor
Ben açıkça söylüyorum. Eğer ucuza Gamepower bulsam, sadece satmak için alırım. Tabi bu biraz da bütçe ile alakalı bir durum.
Eğer tüm paran 300 TL olsa ve piyasada alabileceğin başka model olmasa, al kullan derim.
Ama paran var, bütçene göre kulaklıklar da indirimlere girebiliyor. Beklerken bütçeye 50-100 bir şeyler de eklenebilir.
Yani daha iyisini alma şansın varken, bence bunu değerlendirmelisin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,428
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom