Palo DAYI 👑
80+ Gold
beyler ben hawk koltugu almayı dusunuyorum kaca duser ve kullanıp memnun olan warmı
zorXbox 9. nesil girer mi bu hafta acaba?
Valla bende Fab Antrasit V5 modeli var genel olarak memnunum ama tek bir yerden puan kırıyorum oturma minderi ince biraz daha pofuduk olabilirdi. Şimdiki aklım olsaydı ikea Markus ofis koltuğunu alırdım.beyler ben hawk koltugu almayı dusunuyorum kaca duser ve kullanıp memnun olan warmı
hocam öyleyse hiç bulaşmayayım corsair H100 nasıldır pekiV2 de sorunu çözdük diyorlar ama, pompa bozulma kroniği devam ediyor mu v2 sürümlerde bir bakın Hocam.
Bende v2 olmayanı mevcut. 3 ay kullandım sonra raftaki yerini aldı pompa bozdu. üzerine biraz daha çıkabiliyorsanız kesinlikle arctic liquid freezer 2 alın, AIO konusunu kapatın
Hız düşme var dolunca, harici sorunu yok.Bu ssd alınır mı. Kronik sıkıntıları var mıdır? Windows kurup oyunları kuracağım
Kingston NV2 SNV2S/2000G 2TB 3500/2800MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk
Kingston NV2 SNV2S/2000G 2TB 3500/2800MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben 2019 gibi toplamıştım oradan ilk bilgisayarımı Windows 10 ve ekran kartı driverları kurulu bir şekilde gelmişti. Test ediyorlar işte bir sorun var mı diye.İncehesap gaming hazır PC leri freedos mu yolluyor yoksa deneme sürümlü mu bilen var mı?
Onun olmadığı bir depolama birimi var mıymışHız düşme var dolunca, harici sorunu yok.
Var. FURY RENEGADE.Onun olmadığı bir depolama diski var mıymış
markusunda 3d kolcagı yok oarası kotuValla bende Fab Antrasit V5 modeli var genel olarak memnunum ama tek bir yerden puan kırıyorum oturma minderi ince biraz daha pofuduk olabilirdi. Şimdiki aklım olsaydı ikea Markus ofis koltuğunu alırdım.